To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - PODZIĘKOWANIA po Zlocie 2012

Marcin-Krak - 02-09-2012, 18:19
Temat postu: PODZIĘKOWANIA po Zlocie 2012
Przede wszystkim dla wszystkich mniej lub bardziej zaangażowanych za organizację Zlotu - za to, że on się odbył :mrgreen:

Od siebie szczególnie:
Tomkowi84 - za transport na i z ;)
Mamusi, Tatusiowi i Siostrze Zlotowym oraz reszcie domku za dach nad głową i towarzystwo.
Ekipie ze Śląska za masło, dzięki któremu mogliśmy zrobić sobie śniadanie o 4 rano :mrgreen:
Szefowej ze Stargardu i reszcie ekipy za .... nie pamiętam co :P
Tym którzy byli, a miało Ich nie być.
I Asi z Grzegorzem - za opad szczęki jak Ich zobaczyłem.
No i wszystkim tym o których zapomniałem.

Do zobaczenia za rok :mrgreen:

jacek11 - 02-09-2012, 18:46

Marcin-Krak napisał/a:
Przede wszystkim dla wszystkich mniej lub bardziej zaangażowanych za organizację Zlotu - za to, że on się odbył :mrgreen:

lepiej bym tego nie napisał :)
Sponsorom za wyłożoną kaskę,wszystkim za przybycie,gościom z zagranicy za fatygę,Markowi za piękny pokaz na hamowni :)
Było miło,do zobaczenia za rok :)

mjsystem - 02-09-2012, 18:58

jacek11 napisał/a:
Było miło,do zobaczenia za rok

Jacek i znów się nie widzielismy :?

Podziekowania wszystkim kochanym organizatorom, sponsorom i wszechbraci MM.
Ne zdążyłem się z każdym zintegrować, poznać, ale za rok znów nadrobię zaległości. Mam nadzieję, że wytrzymaliście ze mną :partyman: :mrgreen:
Szczególnie dziekuję mojej mAGDZIE, która wybacza mi więcej błędów niż nie jeden ABS :twisted:

Do zobaczenia za rok, a tymczasem już :computer:

jacek11 - 02-09-2012, 19:11

mjsystem napisał/a:
Jacek i znów się nie widzielismy :?

Fakt.... :( ale się nadrobi :)

dexter_poz - 02-09-2012, 19:57

Dziękuje! Dziękuje! Dziękuje!
Wszystkim, z którymi się napiłem ;) i tym z którymi nie zdążyłem również :mrgreen:

Przy okazji melduję, że ekipa Poznańska dotarła do domu cała i zdrowa ;)

Do zobaczenia!

Pozdrawiam

Nikka - 02-09-2012, 20:24

Dzięki również za to że miałam okazje przekonać się na własne oczy co w Mitsuzlotach piszczy :) TO był mój (nasz) pierwszy raz i mam nadzieję że nieostatni (mąż i syn również złapali bakcyla). Dzięki że wreszcie mogłam face to face być z tymi z których dotychczas znalam jedynie on line. Mam nadzieję ze na kolejnych zlotach uda się poznać wiecej z was. dzięki za wspólne mieszkanko z Jaśminową i Traworem. Dzięki że mogliśmy świetnie się bawić.
Julka - 02-09-2012, 20:34

to ja też dołączę się do podziękowań...

Dziękuję za miłą, niezapomnianą atmosferkę oraz nowo poznanym osobom za życzliwe przyjęcie :)

do znów :)

NIKKON - 02-09-2012, 21:04

podziękowania dla jednego z organizatorów ^z megafonem^ bodajże MISIEK(z góry przepraszam za nieznajomość osób gdyż to mój pierwszy zlot jednakże na pewno nie ostatni) za pomoc w poszukiwaniu rodziców małego Mitsumaniaczka po zakończonym zlocie.
Misiek :) - 02-09-2012, 21:21

I ja serdecznie dziękuję:
Sędziom w konkursach, że okazali się bardzo solidni, słowni i pomocni
Osobom pomagającym na bramce i przy starterach. Bez Was by się nie udało tak łatwo i gładko przejść przez piątek
Dziękuję Reszcie organizatorów, że pomimo małych naszych sporów (również z pomocnikami) udało się przeprowadzić ten zlot bez większych oporów: Emada, Vendetta i Joann
Dziękuję pomocnikom organizatorów za wsparcie rady (czasem cenne, czasem cenne po swojemu, ale każdy się starał aby zlot był OK) : Pamar, Juiceman, Forest
Osobno muszę podziękować Cioci Koszmarek, bez której bym z Asią spał nie po 6 tylko po 2 godziny, Która Nam na zlocie pomagała jak tylko mogła
Na koniec dziękuje Wam Wszyscy MitsuManiacy, Mitsumaniaczki. Byliście wyrozumiali, cierpliwi, pomagaliście również, ale najważniejsze jest to
Bez WAS Maniacy, nie odbył by się zlot, nie było by tak wspaniałego klubu, społeczności, nie było by żadnego zlotu
Również dziękuję naszym świętym założycielom, szeryfom, adminom. Wy daliście początek naszej rodzinie: Patryk, Jacek (Dżaki jak było na identyfikatorze), Bartek i Hubert
Tak, Nasz klub to rodzina (w rodzinie się nie każdego lubi i czasem wychodzi się dobrze tylko na zdjęciach:P ) i zawsze czuję, że mogę na WAS liczyć.
W sumie też dziękuję wszystkim prezesom koncernu, że dali nam te wspaniałe auta:P

[ Dodano: 02-09-2012, 21:22 ]
NIKKON, misiek z uśmiechem Misiek :)

Bizi78 - 02-09-2012, 21:27

Podziękowania dla:
-organizatorów za kawał dobrej roboty
-mabdy, Sławka, Magdy, Arka, Blondi i osób z MSS opolskie (przepraszam ale zapomniałem imion) za konwój na zlot
-Agi, BUBU, Sylwii, Jacka, Madzi, Marcina, Adama: lokatorów domku 31 za nieprzespane noce
-wszystkich ze śląskiego, którzy wpadali w gości
-wszystkich, z którymi się napiłem
-ma6iano za miłe zakończenie zlotu

koszmarek - 02-09-2012, 21:27

Ja ze swoich dwóch stron podziękuję.

Dziękuje Wam, że mogłam i w tym roku się do czegoś Wam przydać przy organizacji. Mam nadzieję, że mimo wszystkiego bawiliście się dobrze. Dziękuje za przemiłe słowa dzisiaj w dzień, to bardzo miłe !
Dziękuje Miśkowi za koordynacje konkursów, Asi za trzymanie wszystkiego w łapkach i dziewczynom, za przygotowanie zlotu, a chłopcom, że byli i się bawili :)

Dziękuje też jako uczestniczka, że mogłam znów Was wszystkich zobaczyć i znów nie zdążyć ze wszystkimi pogadać :( Cieszę się, że mogłam wypić niejedno piffko z Wami, pogadać o wyższości naszego potwora nad całą resztą ;P i spędzić kolejny zlot w super atmosferze ! Za rok powinnam pojawić się swoim strupem to będzie konkurs w liczeniu dziur w karoserii XD
Dziękuję swinksowi i Celince za wspólne szlajanie cały zlot, Tommicrazy i Siostrze, za rady w sobotę :)
Jackowi11 za znoszenie moich dyrdymałów w piątek wieczorem i Seichan za przytulaska parkingowego :) i naszej mazowieckiej grupie za przygarnięcie na grilla, i deo, że nie dostał deofonu, i dzikiemu, za wsadzenie w Outka i pokazanie jak to działa. Dziękuję Tomusn i żonie (przepraszam, nie pamiętam imienia :( ) za czekoladę z autobusu :) Strasznie żałuję, że sama nie mogłam oddać krwi :(
Japan Motors, za miłe przyjęcie jak co roku!

Jaśce, jak zawsze :)

I każdemu absolutnie bez wyjątku ! Nie jestem w stanie wymienić wszystkich !

A, Wszyc nie dostaniesz pomidorowej :D

Morfi - 02-09-2012, 21:30

Dzięki za kolejny dobrze zoorganizowany zlot :)
Impreza jak zawsze była super, tylko nogi będą bolec przez tydzień :D

Joann - 02-09-2012, 21:35

Dziękuję za Zlot i przede wszystkim za to, że mogłam go organizować dla Was :P
Za wyrozumiałość na bramce i w sklepiku :P

Przede wszystkim dziękuję Miskowi :) i Koszmarkowej za to, że mogłam na nich liczyć w każdej chwili i o każdej porze dnia i nocy

Dziękuję także osobom odpowiedzialnym za konkursy. Spisaliście się na medal!!! osobom pomagającym na bramce oraz tym którzy pomagali mi zliczać głosy i Adamowi za wspaniałą bazę do ich liczenia :P

Bucza - 02-09-2012, 21:39

Ja również chciałam podziękować, przede wszystkim organizatorom i sponsorom, za kawał dobrej roboty i za to, że dzięki nim mogliśmy się tak dobrze bawić. Z mojej strony największe podziękowania dla koszmarka, czego bym nie potrzebowała/szukała zawsze chętnie pomogła, a wręcz wyrastała spod ziemi właśnie wtedy kiedy jej potrzebowałam :)
No i ogromne podziękowania dla wszystkich MitsuManiaków za to, że jesteście!
I mam nadzieję, że ten rok szybko zleci, bo już nie mogę się doczekać następnego zlotu :rolleyes:

raddex - 02-09-2012, 21:39

My właśnie wróciliśmy do Gdyni.
Chciałbym podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do tego, że zlot był tak fajnie zorganizowany.
Do zobaczenia za rok :)