Dolnośląskie - rdza przy wlewie paliwa
krzysiek i nata - 15-09-2012, 15:33 Temat postu: rdza przy wlewie paliwa witam
szukam sprawdzonego blacharza który by się podjął naprawy tego problemu.
pytanko jeszcze co proponujecie czy wspawać nową blachę lub ćwirtkę czy też zalepic po prostu żywicą.
z góry dzięki za pomoc
drd1812 - 15-09-2012, 20:11
Jak w całości nie przeżarło to zakonserwować / uzupełnić żywicą (matą).
D1VenO - 16-09-2012, 19:14
Tydzien temu wstawialem reperaturki do mojego galanta. Strasznie zalamalem sie blachą mitsu. Poszycie zewnetrzne wygladalo zle ale to co podspodem to byla masakra.
Sprawdz czy od srodka poszycie nie zaczelo gnic na potege. Jak chcesz to moge ci polecic 2 blacharzy kumatych.
krzysiek i nata - 17-09-2012, 16:39
bardzo chętnie.
Taero - 06-06-2013, 19:24
To i ja bardzo chętnie poznam dane kumatych blacharzy. Bo niestety nie mam szczęścia do tej profesji. A wokół wlewu trzeba będzie podziałać.
Myślę, że forumowicze skorzystają, jeśli dane te zostaną upublicznione w formie postu
D1VenO - 07-06-2013, 12:22
ul. Czekoladowa 70
Wrocław
Pan Wiktor to wymierająca rasa rzemieślników. Nie jest wymieniaczem a prawdziwym artystą pracujący z metalem. Pomimo że warunki pracy nie zachęcają to robota jest naprawdę tak jak trzeba. Nie miałem żadnych reklamacji od osób którym poleciłem pana wiktora. Robił każde z moich aut i do dziś nie ma na nich rdzy. Na początku wysyłałem do niego same hondy ale ostatnio poszło kilka innych marek od mega trupów do kosmetycznych napraw.
Taero - 07-06-2013, 12:43
Wielkie dzięki za informację.
W takim razie niedługo odwiedzę wymierającego pana Wiktora
|
|
|