To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero Sport - [3.0 V6] Bagażnik dachowy

Anceps - 15-09-2012, 20:01
Temat postu: [3.0 V6] Bagażnik dachowy
Witam

Jestem posiadaczem Pajero Sport :) z 2000r.z instalacją LPG. Auto wyposażone w relingi dachowe.
Poszukuję (w rozsądnej cenie) :wink: bagażnika dachowego (kosza) - najlepiej montowanego do relingów - pozwalającego zamontować na dachu pełnowymiarowe koło zapasowe.
Pozdrawiam

[ Dodano: 07-10-2012, 16:51 ]
Witam Ponownie

Proszę o opinię o bagażnikach oferowanych przez Firmę "ESCAPADA"

http://escapada.com.pl/ba...rzedaz-c-9.html

Tak jak wspominałem wcześniej :wink: poszukuję bagażnika dachowego w rozsądnej cenie :oops: który można zamontować na seryjnych relingach. Bagażnik ma służyć do transportu pełnowymiarowego koła zapasowego - obecnie koło zajmuje prawie cały bagażnik :(

Z góry dziękuje za pomoc i podrawiam

Gene - 27-11-2012, 13:55

Bagaznik jest Ci potrzebny aby wozic kolo zapasowe?
Proponuje skierowac swoja uwage na produkty dedykowane do szeroko rozumianego off-road'u.
Oczywiscie cena jak na polskie realia jest wysoka ale gwarancja jakosci i pewnosc uzytkowania w tym przypadku rbi roznice.
Pomysl o Rhino Rack'u lub o Thule ewentualnie o ARB ale w tym przypadku relingi sa przeszkoda.

Heilsberg - 27-11-2012, 16:46

Małopolska jest zagłębiem firm zajmujących się wyposażaniem aut offroadowych. Udaj się do jednej z nich, przedstaw sprawę i za mniej niż połowę ceny firmowego bagażnika coś ci wyspawają takiego, jak Ci się wymyśli. Nie powinno to przekroczyć 1800 PLN na gotowo. Te z linku przez Ciebie podanego to chiński badziew aluminiowy skręcany śrubkami, zapomnij o nich.
Anceps - 28-11-2012, 06:49

Dzięki za porady. :biggrin:

Kupiłem już kosz Thule 828
http://www.ceneo.pl/1838476

Kosz też jest skręcany wkrętami i plastikowymi uchwytami (tak jak "chiński badziew") :-X ale mam nadzieje iz do moich zastosowań wystarczy - oprócz koła nie planuje w chwili obecnej nic ięcej w nim wozić.

Sir Stanczyk - 18-01-2016, 11:14

O żesz jakie to drogie :D
Spodziewałem się czegoś co najwyżej za kilka stówek :/