Space Star Techniczne - przeplywomierz i utrata mocy
danielmedyka - 21-09-2012, 21:46 Temat postu: przeplywomierz i utrata mocy witam. mam miska space star 1.9 did ostatnio odlaczylem aku do ladowania . po podlaczenie zaswiecil mi sie check autko odrazu spadlo na mocy i zwiekszylo sie spalanie. bylem w serwise wina przeplywomierza.kupilem nowy i po zamontowaniu dalej swieci check w serwisie nie moga usuna bledy przeplywomierza.co to moglo sie stac?prosze o pomoc
karolgt - 21-09-2012, 21:58
a jaki jest numer błędu?
robertdg - 21-09-2012, 22:14
danielmedyka napisał/a: | bylem w serwise wina przeplywomierza.kupilem nowy i po zamontowaniu dalej swieci check w serwisie nie moga usuna bledy przeplywomierza | Jeżeli kupiłeś zamiennik to musisz się pogodzić z faktem obecnym
danielmedyka - 23-09-2012, 02:01
tego to dokladnie nie wiem serwisant powiedzial ze nie moga usunac bledu slyszalem ze mogl sie uszkodzic sterownik
karolgt - 23-09-2012, 12:48
danielmedyka napisał/a: | tego to dokladnie nie wiem serwisant powiedzial ze nie moga usunac bledu slyszalem ze mogl sie uszkodzic sterownik |
za wiele informacji to Ty nie masz.
Dowiedz się jaki masz kod błędu.
Skoro po zmianie przepływomierza problem dalej występuje to może jednak przepływomierz nie był uszkodzony?
|
|
|