To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Galant E3xA i starsze - Nie można otworzyć Galanta

Anonymous - 26-12-2006, 12:32
Temat postu: Nie można otworzyć Galanta
Witam. Panowie mam bardzo poważny problem. Czy jest jakaś możliwość żeby otworzyć maskę tylko z zewnątrz, nie pociągjąc za dźwignię w środku samochodu. Podejrzewam że akumulator rozładował mi się do zera i nie mam możliwości otwarcia samochodu. Ma centralny zamek a z kluczyka nie otworzę ponieważ złodzieje kiedyś nam je uszkodzili. Po naciśnięciu na pilot od alarmu słychać tylko jakby zamki się próbowały otworzyć ale nie miały siły. Nie mruga też dioda od alarmu. Jest jeszcze nadzieja że brat cioteczny przeciśnie się przez tunel w kanapie. Za potencjalne odpowiedzi bardzo dziękuję. Pozdrawiam.
Bartek - 27-12-2006, 07:23

Przy odrobinie zręczności zdemontujesz atrapę..... potem już kaszka z mleczkiem ;) - sposób działa w E3, w EA nie próbowałem ;)
Anonymous - 27-12-2006, 12:44

OK udało mi się otworzyć maskę (nieocenione te małe dzieci), naładowałem akumulator, ale okazało się że to nie jego wina. Nie wiem co jest ale elektryka padła zupełnie, jak przed ładowaniem. Nie świeci się nawet lampka od otwartych drzwi. Miał ktoś podobny problem?? Konieczna jest wizyta w warsztacie czy można coś popróbować samemu??
Anonymous - 27-12-2006, 12:48

Bezpieczniki sprawdzone?
Anonymous - 27-12-2006, 13:27

OK już wszystko działa, dzięki. Stał kilka dni i chyba za bardzo złapał wilgoci bo mój niestety jest niegarażowany. Pozdrawiam.
Krzyzak - 02-01-2007, 09:35

to dziwne, bo:
1. drzwi - nawet te z CZ i tak mozna otwierac/zamykac kluczykiem - sprawdzone na aucie z wyjetym aku
2. od stania kilka dni na deszczu czy innej wilgoci nic sie nie powinno z autem stac

Anonymous - 10-01-2007, 17:15
Temat postu: zapieczony zamek?
Może mieć ten problem co ja miałem - od nieużywania zapchały mi się bębenki zamków i nie dało się otworzyć z kluczyka. Na szczęście działa CZ i otwiera z pilota ale będę musiał to kiedyś zrobić.