Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5V6 kombi GORZÓW WLKP 1997rok, prośba o
bart_breslau - 28-09-2012, 22:28 Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2,5V6 kombi GORZÓW WLKP 1997rok, prośba o Prośba o opinie nt poniższego auta:
Mitsubishi Galant
Cytat: | Dodatkowe informacje
Cechy zewnętrzne:
alufelgi, szyberdach, światła przeciwmgłowe
Bezpieczeństwo:
ABS, poduszki powietrzne, immobiliser
Komfort:
el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, tapicerka skórzana, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, tempomat, podgrzewane fotele, czujnik parkowania
Opis pojazdu
MITSUBISHI GALANT KOMBI Z 1997 ROKU
2,5 BENZYNA
BARDZO BOGATE WYPOSAŻENIE WYPOSAŻENIE AUTA:
-SKÓRZANA TAPICERKA
-DUŻY SZYBER DACH
-4X EL.SZYBY
-EL.LUSTERKA
-4X AIRBAG
-KLIMATRONIK 100%SPRAWNY
-ABS
-WSPOMAGANIE KIEROWNICY
-LAKIER METALIK
-CENTRALNY ZAMEK
-AUTOMATYCZNA SKRZYNIA BIEGÓW
- IWIELE INNYCH
|
Widać, że coś z maską jest nie tak:/ Czy jakiś użytkownik forum mieszka może w Gorzowie Wielkopolskim i mógłby w wolnej chwili zobaczyć ten samochód? Od razu wolałbym dodać, że nie oczekuję auta w idealnym stanie w kwocie do jakiej szukam, tj. 6500 zł
Anonymous - 30-09-2012, 23:21
Za 6.5 tyś to jest OK. Ale jaki przebieg. Licznik cofnięty. Automat- olej do wymiany.
Silnik- Olej i rozrząd+świece do wymiany, a zawieszenie nie wiadomo w jakim stanie. Auto bardzo wygodne to nie jest Astra. Jak się zdecydujesz to zabierz kogoś kto ma takie auto- automat. bo stracisz głowę jak do niego wsiądziesz. Pozdrowienia.
wilukce - 30-09-2012, 23:26
bart_breslau, zdajesz sobie sprawę z tego, że w galancie za taką kwotę może być do wymiany wszystko co możliwe ?
Jackall - 03-10-2012, 18:26
Dziadek2 napisał/a: | Ale jaki przebieg. Licznik cofnięty. | A po czym wnosisz, że licznik jest cofnięty? Ja bynajmniej nigdzie nie widzę podanego stanu licznika więc ciężko twierdzić czy przebieg rzeczywisty czy nie.
Dziadek2 napisał/a: | a zawieszenie nie wiadomo w jakim stanie | Wiadomo po zdjęciach, że przynajmniej amortyzatory z tyłu padają. Reszta w czasie jazdy próbnej wyjdzie.
Praktycznie każdy Galant kombi ma takie problemy przy ok 200kkm. Wymiana amortyzatorów na zwykłe i sprężyn to ok 400-650 pln, nowy JEDEN Nivomat kosztuje bagatela 2000pln.
Dodatkowo ruda pojawia się na nadkolach. Skóra też nie jest w idealnym stanie ale za taką kwotę ideału nie kupisz i zawsze będzie coś do zrobienia.
szczepan358 - 04-10-2012, 13:44
od siebie tylko dodam ze miesiac temu kupilem galanta a szukalem od 2mc i to auto juz stalo, wiec conajmniej od 2 miechow proboje sprzedac
ROBCIO 13 - 13-10-2012, 20:01 Temat postu: galant Edytowane przez moda:
Zapoznaj się z regulaminem forum.
Oferty sprzedaży w odpowiednim dziale.
i9i - 13-10-2012, 20:11
Aż dziw, ze z takim przebiegiem nie chcą się o niego kupujący zabijać, a przebieg tak niski bo pewnie u dziadka Heinricha stał pięć lat pod brezentem, nim go pierwszy raz odpalił przed October Festem i później zapomniał gdzie go zaparkował i tak przestał kolejne lata
Po za tym, od handlu jest dział sprzedam!!! A jak się nie potrafi spełnić podstawowych kryteriów to pozostaje aledrogo i inne gratki gdzie takich Rodzynów pełno
Edit: Sorki za OT ale Michał zedytował kolegę w trakcie gdy ja pisałem
Tomek - 15-10-2012, 09:55
i9i napisał/a: | Aż dziw, ze z takim przebiegiem nie chcą się o niego kupujący zabijać, a przebieg tak niski bo pewnie u dziadka Heinricha stał pięć lat pod brezentem, nim go pierwszy raz odpalił przed October Festem i później zapomniał gdzie go zaparkował i tak przestał kolejne lata |
a gdzie ty widzisz przebieg?
i9i - 15-10-2012, 10:12
tomek84 napisał/a: | a gdzie ty widzisz przebieg? |
Odnosiłem się do oferty w poście ROBCIA, a co do przedmiotu sprawy, bez obejrzenia i rundy testowej nie ma co gdybać, obejrzałem kilka sztuk na sprzedaż i w każdej było coś nie tak, w jednym automacie padał konwerter, w drugim ciekło ze skrzyni i zbierał się gorzej niż dwulitrówka w manualu, zrobiłem sobie szybką kalkulacje czasu i kosztów i zrezygnowałem z V6. Ale szukałem tylko tydzień, ten wisi od sierpnia na pewno, bo był w planach oględzin lecz w niedzielne wieczory nieczynne mają.
|
|
|