Forum ogólne - "Podziękowania" dla debila.
werdew - 11-10-2012, 17:19 Temat postu: "Podziękowania" dla debila. Po bardzo długiej nie obecności zalogowałem się tylko i wyłącznie w celu złożenie wyrazów wdzięczności.
Dla idioty w b.ciemnym (raczej granatowy) Galancie (może Vr4) za sławienie znaczka trzech diamentów, który robi to w stylu "Szybcy i wściekli" tyle że na osiedlowej drodze.
11.10.2012 godzina około 15stej.
Skrzyżowanie ul.Ossowskiego i ul.Witebskiej(Targówek)
Wyprzedzanie na 3ciego, pod prąd, na dwóch przejściach dla pieszych i na samym skrzyżowaniu.
Dzięki ci idioto.
ps. nawet jeśli to ktoś z klubowiczów, to i tak się nie przyzna.
Marcino - 11-10-2012, 18:14
chłopaki wytropią....:)
Dzik - 11-10-2012, 18:23
dam sobie rękę uciąć, że to był awans w kameleonie
Hubeeert - 11-10-2012, 18:57
Grzesiu w Polsce
A ja chory...
Podobne przeboje miewamy
krzychu - 11-10-2012, 19:08
werdew jak jesteś na forum opla to przekaż odemnie, że dziękuje starszemu panu w oplu merivie który by mnie przed chwilą rozjechał na pasach bo nie raczył na nie patrzyć tylko gdzieś w prawo. Musiałem się zatrzymać na środku pasów...
Juiceman - 11-10-2012, 19:50
widzę, że już na legalu możemy ludzi nazywać debilami, bravo Hubeeert
werdew - 11-10-2012, 19:57
Juiceman napisał/a: | widzę, że już na legalu możemy ludzi nazywać debilami, |
Tak, przepraszam. Nie chciałem ubliżać upośledzonym.
To jakie pasujące określenie?
ps. pozdrowienia dla pana w merivie przekażę.
ps2. tak, jestem nad wisłą. Ślub syna
gzesiolek - 12-10-2012, 09:25
Juiceman napisał/a: | widzę, że już na legalu możemy ludzi nazywać debilami |
Po czynach ich poznacie...
Juiceman - 12-10-2012, 09:45
gzesiolek napisał/a: | Juiceman napisał/a: | widzę, że już na legalu możemy ludzi nazywać debilami |
Po czynach ich poznacie... |
zachowanie takiego kierowcy neguje tak jak wy, ale mi się rozchodzi o wybiórczość regulaminu:
"8.1. Forum jest przyjazne dla użytkownika czyli nie bądź nieuprzejmy dla innych
8.3 Na forum nie piszemy wulgaryzmów. Wykropkowany wulgaryzm - nadal jest wulgaryzmem. "
Heh
werdew - 12-10-2012, 10:26
Juiceman napisał/a: |
zachowanie takiego kierowcy neguje tak jak wy, ale mi się rozchodzi o wybiórczość regulaminu:
"8.1. Forum jest przyjazne dla użytkownika czyli nie bądź nieuprzejmy dla innych
8.3 Na forum nie piszemy wulgaryzmów. Wykropkowany wulgaryzm - nadal jest wulgaryzmem. "
Heh |
ad. 8.1 Nie jestem nieuprzejmy, chciałem tylko określić stopień dysfunkcji mózgowej.
ad 8.3 Określenie które zastosowałem, nie jest wulgaryzmem.
Juiceman - 12-10-2012, 10:30
Nie jest wulgaryzmem wybiórczo hehehe
werdew - 12-10-2012, 10:41
Juiceman napisał/a: | Nie jest wulgaryzmem wybiórczo hehehe |
Czy jeśli napiszę że,
Aspołeczne zachowanie tego kierowcy wzbudziło oburzenie i dezaprobatę, oraz pojawiły się wątpliwości co do sprawności umysłowej danego kierowcy.
Czy to będzie politycznie poprawne? [/b]
Hubeeert - 12-10-2012, 11:08
Byłoby obraźliwe w bezpośredniej dyskusji na Forum. Jako określenie dysfunkcji mózgu u kogoś kto jeździ jak ten opisany osobnik - IMHO jak najbardziej uzasadnione.
Twoje kompleksy wynikają z ostrzeżenia, które dostałeś za wulgaryzm. No cóż, nie powiem, że rozumiem Twoje zachowanie, ale Juiceman mam propozycję - znajdź sobie życie i przestań śledzić to co robię
Nie pozdrawiam
krzychu - 12-10-2012, 11:26
werdew napisał/a: |
ad. 8.1 Nie jestem nieuprzejmy, chciałem tylko określić stopień dysfunkcji mózgowej.
|
Założyłeś, że to ktoś z forum (w końcu po to tutaj to napisałeś). Więc pod 8.1 jak najbardziej powinieneś podlegać. Ale to moja interpretacja.
JCH - 12-10-2012, 11:46
Sformułowanie: "debil" wrzucone do szukajki daje zwrotnie 129 tematów a 212 postów z nim użytym. Jest więc dość powszechne na Forum
Sformułowanie "idiota" wrzucone do szukajki daje zwrotnie 157 tematów a 256 postów z nim użytym Jak widać jeszcze bardziej
IMO co innego napisać:"Ty idioto" a co innego "jechał idiota/debil w Galancie".
PS. W powyższym zdaniu miałem pierwotnie napisać: "[y o u], Ty idioto" ale byłby niezły czad
|
|
|