Space Star Ogólne - [MSS 1.3] Zaślepki zderzaka 99rok
rumcajs83 - 14-10-2012, 11:38 Temat postu: [MSS 1.3] Zaślepki zderzaka 99rok Poszukuję zaślepek zderzaka lewa i prawa strona, może ma ktoś odsprzedać. Te na allegro mają jak dla mnie zaporowe ceny a wycinanie kartonu jakoś do mnie nie przemawia. Może orientujecie się które podchodzą z innych aut i są trochę tańsze. Dzięki za sugestie.
Gabriel68 - 21-10-2012, 23:24
Dopasowanie z innych marek - tego nie wiem, ale zamiast tego kartonu przyszła mi do głowy siatka tuningowa, kolor sobie dobierzesz , łatwo dociąć i łatwo zamontować, no i koszt niewielki. Zaślepkę też straciłem i kosztowała mnie ona stówe więc wiem, że ból.
rumcajs83 - 23-10-2012, 12:16
Cieszę się że ktoś odpowiedział na tego posta. Kurcze powiem że Twój pomysł jest idealny. Już oglądałem na allegro i powiem, że sprawa jest o wiele tańsza nawet od tych używanych zaślepek. Dzięki serdecznie. Pozdro
franek333 - 28-03-2013, 20:02
Witam i sorki że się wtrącam.
Czy może chodziło Wam o tę dłuuugą listwę na zderzaku czy też o coś innego.
Ja mam zapytanko o właśnie tę listewkę bo jest pokiereszowana.
I myślałem o przyklejeniu pasa z grubej okleiny ala kewlar lub ala blacha ryftowana czy coś tam takiego aby tylko wyglądało ładniej.
Proszę o Wasze sugestie i pozdrawiam
rumcajs83 - 01-04-2013, 20:31
Nie tutaj chodzi o zaślepki które montowane są w miejscu świateł przciwmgielnych
franek333 - 02-04-2013, 20:09
Witam i sorki za pomyłkę.
Ja miałem na myśli tylny zderzak i listwę na nim zamontowaną.
Jeśli chodzi o Twoje zaślepki to jeśliby Twój portfel na to pozwolił to zastanowiłbym się nad zaślepkami (lub halogenami po przeróbce) w których miejsce wstawiłbym okrągłe oprawy LED.
Pozdrawiam
|
|
|