Sigma/Diamante Ogólne - Diamante Kombi?
kisian - 14-10-2012, 12:14 Temat postu: Diamante Kombi? Zawsze myślałem że Diamante to tylko sedan, a Kombi to Sigma na Europę i Australię. A tu takie ogłoszenie wyskakuje...
http://moto.allegro.pl/mi...2714580347.html
angelos - 14-10-2012, 14:09
Wikipedia prawdę powie "In Australia, the Sigma was manufactured locally as the Mitsubishi Verada, with a cheaper mainstream version known as the Magna. The Magna/Verada station wagon was designed locally in Australia, and was exported to Japan and the United States as the Diamante wagon, to Europe as the Sigma wagon, and to New Zealand as the Magna/V3000 wagon."
a co do opisu z ogłoszenia " Wszystkie części pasują od Sigmy.Wykonanie jest o niebo lepsze od Sigmy"
z tego co mi wiadomo w pełnej opcji Sigma i Diamante miały to samo wykończenie i wyposażenie, no oprócz bezramkowych drzwi, trochę ewentualnie różnił się panel sterowania.
moniaquba - 14-10-2012, 16:06
Rozmawiałem z Lukasz12. I kombi nie ma drzwi bez ramek ma normalnie takie jak sigma kombi. Sedan miał tylko drzwi bez ramek. Zderzaki są inne z przodu i z tylu w diamante A dokładniej pewnie Łukasz się wypowie.
Tomek - 16-10-2012, 08:20
Diamante kombi występowało, w USA tego pełno było swego czasu
Jackall - 18-10-2012, 00:16
moniaquba napisał/a: | Zderzaki są inne z przodu i z tylu w diamante | Jak w każdym amerykańcu. Tam ustawowo mają wytrzymać stłuczki przy małych prędkościach.
|
|
|