Małopolskie - Gratulacje dla Sveno
mjsystem - 17-10-2012, 16:59
To chyba własciwe miejsce na takie tematy...
Sveno, gratki zieleni
wojzi - 17-10-2012, 23:53
mjsystem napisał/a: | To chyba własciwe miejsce na takie tematy...
Sveno, gratki zieleni |
I ja również. Kto zna zaangażowanie Sławka w nasz region i organizację spotów, ten wie, że to właściwa osoba na właściwym miejscu.
Bizi78 - 18-10-2012, 00:01
Sławek, gratulacje .
Jackall - 18-10-2012, 00:47 Temat postu: Gratulacje dla Sveno Gratulacje Sveno
Avance'owałeś najpierw Gala i teraz przyszła pora na Ciebie
sveno - 18-10-2012, 00:55
mjsystem, wojzi, Bizi78, Jackall, dziękuję.
Proponuję zieleń oblać, tzn zakonserwować także na gokarty w listopadzie zabierzcie sobie kierowców
sieegurd - 18-10-2012, 08:06
sveno, należało Ci się
Marcin-Krak - 18-10-2012, 09:29
wojzi napisał/a: | Kto zna zaangażowanie Sławka w nasz region i organizację spotów, ten wie, że to właściwa osoba na właściwym miejscu. |
Teraz modami są prawie ojciec i syn
Na wiosnę pasuje pomyśleć nad spotem jakiego nie było od dawien dawna - a więc żeby zebrać z 20 osób co najmniej
Nawet pewien pomysł mam i może się, jak na razie przez pw z naszymi zielonymi podzielę
A Wy się tu władzy nie podlizujcie - tylko ich do roboty gońcie
Marcin-Krak - 18-10-2012, 09:34
Gratulacje i do roboty
Na dobry początek możesz pobawić się w scalenie tematów
sveno - 18-10-2012, 11:36
sieegurd napisał/a: | sveno, należało Ci się | czy ja wiem.... wojzi zapytał kto chce być zielonym, podniosłem rękę i jestem
Marcin-Krak napisał/a: | Na wiosnę pasuje pomyśleć nad spotem jakiego nie było od dawien dawna - a więc żeby zebrać z 20 osób co najmniej | taki będzie mam nadzieje na Wierchomli ale kolejny na wiosnę też nie jest złym pomysłem.
Marcin-Krak napisał/a: | tylko ich do roboty gońcie | uważaj bo teraz mam moc i mogę Cię edytować a tak poważnie to ja będę przyjaznym modem i nie będę wlepiał RB, poprostu jak mi ktoś coś przeskrobie to na spocie będzie musiał zatańczyć jumpstyle'a (czy jak kto woli dżompstajla) ewentualnie Gangnam style
Marcin-Krak napisał/a: | Na dobry początek możesz pobawić się w scalenie tematów | wykonane
Przepraszam za te edycje, ostatni raz forum moderowałem 4 lata temu i muszę sobie trochę rzeczy przypomnieć.
Jackall - 18-10-2012, 20:35
sveno napisał/a: | czy ja wiem.... wojzi zapytał kto chce być zielonym, podniosłem rękę i jestem | Ja to troszkę inaczej pamiętam
sveno napisał/a: | a tak poważnie to ja będę przyjaznym modem i nie będę wlepiał RB, poprostu jak mi ktoś coś przeskrobie to | To już kółko różańcowe sobie z nim poradzi
Marcin-Krak - 18-10-2012, 21:10
sveno napisał/a: | uważaj bo teraz mam moc i mogę Cię edytować a tak poważnie to ja będę przyjaznym modem i nie będę wlepiał RB, poprostu jak mi ktoś coś przeskrobie to na spocie będzie musiał zatańczyć jumpstyle'a (czy jak kto woli dżompstajla) ewentualnie Gangnam style |
To Gangam style to ja kojarzę tylko z tą wersją:
http://www.youtube.com/watch?v=wJFW7-hyWpE
Czyli jak podpadniemy, to będzie taki opiernicz W rytm muzyki
Seichan - 18-10-2012, 21:35
Gratulacje Sveno
Rebelias - 18-10-2012, 22:39
oooo jaaaa ale libacja sie szykuhe:P:P Może na wiosne cos na orawie zorganizujemy ??
MartinMM - 18-10-2012, 23:21
Sveno Gratuluje
wojzi - 18-10-2012, 23:55
sveno napisał/a: | wojzi zapytał kto chce być zielonym, podniosłem rękę i jestem |
ja nigdy nie pytam przypadkowych osób czy w przypadkowych okolicznościach
Wierchomla, Orawa, i spot wiosenny oj fajnie się zapowiada.
Ale narazie obelwanie Sveno. Aż kurczę taxi se wezmę
|
|
|