Off Topic - Malkontent ;-)
Anonymous - 27-09-2005, 20:18 Temat postu: Malkontent ;-) WItajcie.
Pewnie powiecie ze jestem marudny albo coś w ten deseń...
Zauważylem że na stronie glównej Mitsumaniaków w zakladce "przyjaciele" niema linka do strony MKP.....dziwne zważywszy na fakt i większość z nas udziela się na obu forach...czy to personalna wyprawka czy zwykle przeoczenie?? :>
pozdrawiam
igi - 27-09-2005, 21:43
chwalow napisał/a: | Pewnie powiecie ze jestem marudny albo coś w ten deseń... |
Nie no skądże znowu
Wklejone ze strony MKP:
zaprzyjaźnione kluby
Nissan Klub Polska
Nissan Klub Polska jest internetowym klubem zrzeszającym miłośników czterech kółek marki Nissan.
www.nissanklub.pl
--------------------------------------------------------------------------------
inne zaprzyjaźnione strony www z klubem
Skoki Narciarskie - wszystko o skokach narciarskich.
Jak widać MKP nie traktuje nas jako przyjaciół i dlatego u nas również nie ma go w tej zakładce
Link do strony MKP jest w zakładce linki i jest tam od początku istnienia strony. Tommi z Firkiem wymienili się linkami na początku powstania klubu.
chwalow napisał/a: | dziwne zważywszy na fakt i większość z nas udziela się na obu forach... |
Jakoś nie zauważyłem na forum MKP żebyś założył taki sam temat: dlaczego nie ma nas w przyjaciołach
Anonymous - 28-09-2005, 11:46 Temat postu: hmmm Malko...
igi napisał/a: | chwalow napisał/a: | Pewnie powiecie ze jestem marudny albo coś w ten deseń... |
Nie no skądże znowu
Wklejone ze strony MKP:
zaprzyjaźnione kluby
Nissan Klub Polska
Nissan Klub Polska jest internetowym klubem zrzeszającym miłośników czterech kółek marki Nissan.
www.nissanklub.pl
--------------------------------------------------------------------------------
Jak widać MKP nie traktuje nas jako przyjaciół i dlatego u nas również nie ma go w tej zakładce
Link do strony MKP jest w zakładce linki i jest tam od początku istnienia strony. Tommi z Firkiem wymienili się linkami na początku powstania klubu.
chwalow napisał/a: | dziwne zważywszy na fakt i większość z nas udziela się na obu forach... |
Jakoś nie zauważyłem na forum MKP żebyś założył taki sam temat: dlaczego nie ma nas w przyjaciołach |
Kolego...
chyba czegośniedopatrzyles na stronie MKP..
hmmm fakt ja tez przeoczyem "linki" na stronie mitsumaniakowej...bo rzucaja sie w oczęta PRZYJACIELE!!!!
Owszem podwójnych postów niepisze bo jak pisze to na stronie MKP a na Mitsumaniakach niezbyt często
Czy ktoś udzieli mi odpowiedzi dlaczego taki podzia?? : linki i przyjaciele?
pozdro
igi - 28-09-2005, 12:23
nie chce wklejać zdjęcia po raz kolejny jak ty to zrobiłeś kolego ale napisze ci jeszcze raz co jest tam napisane i wytłuszcze!
zaprzyjaźnione kluby
Nissan Klub Polska
www.nissanklub.pl
Inne kluby Mitsubishi w Polsce
Mitsumaniaki.com
Tam gdzie skończył się pogrubiony tekst (pogrubiłem żebyś dobrze widział) kończą się przyjaciele!!! Bo jeżeli MKP traktowało by nas jako przyjaciól bylibyśmy zaraz po albo przed klubem Nissana a jesteśmy w zakłade Inne kluby Mitsubishi w Polsce
i jeszcze jedno. Dlaczego na stronie MKP nie ma słowa i nie było o III zlocie Mitsumaniaków w Grudziądzu?? (nie pisz że jest na forum bo rozmawiamy o stronie)Newsy pochodzą ze strony MMC, tam też byla informacja o zlocie, podobnie jak w kilkudzieięciu gazetach, portalach itp.
W przyjaciołach są linki do:
Grafixu - hmmmm chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego
Steca - on promuje nas my jego (a przynajmniej się staramy)
MMC - za ogłoszenie nas OFICJALNYMklubem
NKM - Jesteśmy razem
Moto-Champ - sponsor zlotu (za co dziekujemy)
Klub Eclipsa - ustalenia Hubiego i Firka
powinno być jeszcze EFL czekamy na benerki - również sponsor
Nie mowiłem kolego ze nie ma nas w linkach na MKP. Jak pisałem wczesniej prezes z jednym z naszych założycieli wymienili sie linkami zyczyli sobie powodzenia i tyle. Link jest zarówna nasz do MKP jak i na MKP do nas.
JCH - 28-09-2005, 13:37
Przestańcie bo to niczemu nie służy
A co do linków na MKP to wolę być w Inne Kluby Mitsubishi niż w Inne Kluby. To chyba coś więcej i informacja jest bardziej precyzyjna.
igi - 28-09-2005, 13:40
JCH napisał/a: | Przestańcie bo to niczemu nie służy |
Slusznie prawisz. Dla mnie temat jest zakończony. Nie chce sie kłócić! Wszyscy jeździmy jedną marką i to nas łączy.
Chwalow pokoj niech będzie z Tobą!!
Hubeeert - 28-09-2005, 15:05
chwalow znów zaczynasz jatrzyć Dziś mam zły dzień i brak tolerancji więc powiem tylko tak - nie szukaj problemów gdzie ich nie ma.
|
|
|