To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Eclipse - Techniczne - REGULACJA ZAWORÓW

Patrykus - 12-11-2012, 18:21
Temat postu: REGULACJA ZAWORÓW
Witam, jakie są koszta regulacji zaworów w 4G63 1G? Odnosząc się do poprzednich moich tematów to jednak jest przyczyna dziwnych odgłosów z silnika..
kafar_1989 - 12-11-2012, 20:14

wiesz co to hydro??? i wiesz po co zostalo zastosowane i jakie ma dzialanie??? najpierw poczytaj potem pisz :lol: :lol: :lol:

jak dla mnie to nie masz silnika w tym swoim samochodzie i wcale bym sie nie dziwil jak to panewy tak Ci napieraja :badgrin: :badgrin: :badgrin:

a najlepiej to sciagnij sobie manuala i zobacz czym wogole latasz i z czego sie sklada bo jak dla mnie posiadacz samochodu powinien znac chociaz podstawy budowy auta zeby miec obraz czym jezdzi i czego moze sie spodziewac a nie tylko gdzie jest wlewka od paliwa :axe: :axe: :axe:

Maretzky85 - 12-11-2012, 21:28

Patrykus, w tym silniku się nie reguluje zaworów.
kafar_1989, to forum mitsumaniaków, a nie MEKP, tu staramy się być przyjaźni innym użytkownikom a nie od razu bura.

Patrykus - 12-11-2012, 23:49

Maretzky85, Dzieki.
kafar_1989, Nie wiem i mało mnie to obchodzi bo nie mam czasu samemu dlubac przy tym żęchu, mówie to co mi kto powiedział i dlatego napisałem tu aby się upewnić. Silnik jest a panewki 3 miesiace temu na korbowodowym wymienialem. I posłucham Twojej bezcennej rady i rzuce prace przy automatycznych skrzyniach biegów i zatrudnie się najlepiej w MZA.

Tiamat - 23-11-2012, 11:02

Maretzky85 napisał/a:
to forum mitsumaniaków, a nie MEKP, tu staramy się być przyjaźni

:lol:

wojtas gst - 23-11-2012, 16:22

Maretzky85, tam tez sie staramy, ale nie wychodzi 8)