Pajero II - Rozpoznanie rynku
oryniak - 16-11-2012, 11:22 Temat postu: Rozpoznanie rynku Chciałbym zamontować sobie nakładki na autko takie jak na Tym zdjęciu i mam pytanie ile mog± kosztować te wszystkie plastiki bez zdeżaków oraz czy walj± się komu¶ takie graty ??
Robert09 - 18-11-2012, 19:43
montaż nie będzie łatwy, no chyba że na jakim¶ glucie; oryginalnie, nakładki maja mnóstwo otworów technologicznych i odpowiednie kostki do blachowkrętów
Bushey - 18-11-2012, 21:37
Takie nakładki s± oryginalnie montowane w fabryce - moje np. s± mało widoczne bo s± w kolorze nadwozia co można zobaczyć na awatarze. Nie spotkałem się z tym towarem w handlu - przegl±dnij szroty.
oryniak - 20-11-2012, 17:35
Wydaje mi się że gdzie¶ da się to kupić bo chociaż przy stłuczkach etc. musi być możliwo¶ć wymiany będę szukał
lukas 78 - 20-11-2012, 17:55
oczywi¶cie da się kupic nowe w ASO
1 nakładka na przedni blotnik kosztuje 700 dolarów
mozesz sobie przeliczyć
rico.1 - 20-11-2012, 21:59
oryniak napisał/a: | Wydaje mi się że gdzie¶ da się to kupić bo chociaż przy stłuczkach etc. musi być możliwo¶ć wymiany będę szukał | bez problemu znajdziesz używane,
ale niestety trzeba nawiercić trochę dziur w błotnikach i drzwiach, żeby to zamocować,
a co do zderzaków, to po montażu okaże się że kiełki w zderzakach s± za w±skie i też będziesz musiał wymienić...
|
|
|