To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04]Galant 2,5V6 Avance Sochaczew 1997r.prośba opinię

bumboxs - 21-11-2012, 22:52
Temat postu: [EAx 97-04]Galant 2,5V6 Avance Sochaczew 1997r.prośba opinię
Witam, Panowie bardzo proszę o możliwie szybką opinie na temat tego Galanta w Sochaczewie. Takiego szukam, ale proszę o informację czy to jest Avance czy tylko przekładka? Warto oglądać, czy ktoś już widział i może coś powiedzieć na ten temat?
Pozdrowienia
bumboxs

Dodatkowe informacje

Cechy zewnętrzne:

hak, alufelgi, szyberdach, światła przeciwmgłowe, przyciemniane szyby

Bezpieczeństwo:

ABS, autoalarm, poduszki powietrzne, immobiliser

Komfort:

el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, tapicerka skórzana, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, tempomat, podgrzewane fotele

Historia:

bezwypadkowy

VIN - numer ident. pojazdu :

JMBLREA5WVZ000443

Opis pojazdu

Najbogatsza i najsilniejsza wersja Galanta na rynek europejski.
Sekwencyjna instalacja gazowa i rozrząd były robione w lipcu 2009r. przy przebiegu 182 000km. Przegląd skrzyni biegów i wymiana trzech podzespołów w listopadzie 2011r. Klimatyzacja odgrzybiona i nabita w lipcu tego roku. Na bieżąco wykonywane wszystkie naprawy i czynności eksploatacyjne. Zawieszenie sztywne, nic nie stuka. Silnik V6 i skrzynia biegów pracują fantastycznie. Auto czyste, nigdy nie było w nim palone. Uroku dodaje wielki szyberdach. 4xAirbag. Dodatkowo dodaję komplet opon zimowych i CB radio TTI wraz z anteną magnetyczną.
Sprzedaje mojego misia, gdyż potrzebuję zakupić wyższe auto.

Tomek - 21-11-2012, 22:55

z Avance ma tylko przód - zderzak, grill, maska, kierunki -to jest przełożone
przebieg iście wątpliwy i typowo aukcyjny

link do ogłoszenia/cena?

bumboxs - 21-11-2012, 22:57

http://otomoto.pl/mitsubi...-C26765159.html
10.000

inq - 21-11-2012, 23:33

Szyby dziwnie przyciemnione - tylko bagażnik i trójkąty z tyłu. Bardzo zmęczona kierownica może świadczyć o równie zużytej skórze na fotelach co wygląda fatalnie (brak zdjęć). Z przodu brak logo i dokładki. Dla mnie drogo jak na to auto.

PS. U mnie z tyłu zapięcia pasa są dwa z prawej strony, tu jest z lewej. Jak być powinno? A może nie ma reguły?

Amator Galanta1 - 26-11-2012, 16:58

Kiera zmęczona na 350-500 tys
jak sprzedawałem mojego 97' . 5 lat temu przy przebiegu 330 tys wyglądała dużo lepiej.

Juiceman - 27-11-2012, 21:20

Auto wyprodukowane 1996.12.1
Wersja wyposażenia oryginalnie identyczna jak moja ;-) czyli GLS Przy 180kkm nie ma możliwości aby skóra się tak wytarła heh co łatwo sprawdzić pytając użytkowników tego auta;-)
Halogeny nie mam pojęcia skąd wychaczył ,made in home edition ich obudowa xD
Szyby oczywiście we własnym zakresie oklejane, a nie przydymiane jak w oryginale.

W serwisie właściciel dodał sobie jedynie okleinę drewnopodobną xD

Konrado1987 - 27-11-2012, 22:21

Jestem podobnego zdania jak koledzy z góry, kierownica wskazuje na duuuuży przebieg, trzeba też zwrócić uwagę na kielichy amortyzatorów tam się nieźle rudy zagnieździł.