Space Star Techniczne - [MSS ALL] Błotni prawy tylny - reparaturka?
Gabriel68 - 11-12-2012, 23:00 Temat postu: [MSS ALL] Błotni prawy tylny - reparaturka? Kochani, mi¶ka zaatakował ruda i niespodziewanie na prawym tylnym błotniku wylazła mi rdza. Jako, że przespałem sprawę, stało się to na tyle poważne, że trzeba wstawić reperaturkę. Jakby się z tym pomysłem już oswoiłem ale nagle odkryłem, że nie mogę znaleĽć reperaturek do mi¶ka.
Czy kto¶ miał podobny problem i jako¶ go rozwi±zał? Będę wdzięczny za jakie¶ pomysły.
slim21 - 23-12-2012, 17:09
miałem problem z tylnym nadkolem i tez nie bylo repereturek. nie chcialem wszystkiego kitowac dlatego wydalem kase na cale tyle skrzydło dla jakies 15 cm blachy. Ciebie chyba tez to czeka bo to tyłu ten model miska nie ma repereturek. pozdrawiam
Gabriel68 - 23-12-2012, 19:46
Dzięki za odpowiedĽ slim. Czyli jak rozumiem czyli kupiłe¶ tyln± ćwiartkę błotnika, dałe¶ wyci±ć z niej rant nadkola i wstawiłe¶ go do siebie plus robota lakiernicza tak? Mogę spytać o koszty? Bo tak na pierwszy rzut oka to minimum 600 złotych (przy założeniu ćwiartki używki).
slim21 - 24-12-2012, 14:59
dokładnie tak jak piszesz. mialem jeszcze rdze z drugiej strony ale tam obylo sie bez cwiartki. Lakier kupilem samemu. Robocizna kosztowala mnie 950zł+300zł cwiartka.
|
|
|