To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero II - Krzywy most ? mozliwe ?

szatan666 - 20-12-2012, 14:56
Temat postu: Krzywy most ? mozliwe ?
Witam .miałem stluczke gość wjechał mi w tylne koło i teraz tak to wygląda jakbym miał je krzywe. Teraz się tak zastanawiam jakim cudem auto jedzie. Teoretycznie nie powiinno przcuez to sztywny most Ale nie znam budowy mostu. Może urwalo mocowanie wachacza i jest takie złudzenie ? Była nerwowka . Ciemno zimno i nie spojrzałem dokładnie.
jawaldek - 20-12-2012, 15:33

szatan666 napisał/a:
Ale nie znam budowy mostu.
->> http://www.mitsubishi-mot...x.php?model=7AQ min budowa mostu. Jeep maja gumowe mosty Mitsubishi maja konkretne, raczej chyba poszło coś słabszego czyli mocowanie albo skrzywiona felga->> najłatwiej sprawdzić jednak felgę.
lukas 78 - 20-12-2012, 17:16

możliwe, widziałem krzywy most i pękniety most po lekkim wyskoku miśka
szatan666 - 22-12-2012, 12:37

Felga się zgiela . Założyłem zapasowe koło i wygląda jakby w prawo chciało jechać.
Tearz musze wymienic most , czy most od pajero 2,5 i 2,8 pasuje do 3.0 v6 ???????

lukas 78 - 02-01-2013, 22:02

musisz patrzeć po przelożeniach szukaj naklejki na moście albo na tabliczkach pod maską
szatan666 - 12-01-2013, 21:56

jawaldek napisał/a:
Jeep maja gumowe mosty Mitsubishi maja konkretne, raczej chyba poszło coś słabszego czyli mocowanie albo skrzywiona felga->> najłatwiej sprawdzić jednak felgę.

Miałes szefie racje , most rzeczywiscie wyglada na pancerny, nie trzeba mi zadnego mostu , wygieła sie blacha do ktorej jest przymocowany wachacz