Ubezpieczenia - TU PROAMA
JCH - 04-01-2013, 13:58 Temat postu: TU PROAMA TU PROAMA proponuje mi ubezpieczenie samochodu na kolejny rok. Są nieco bardziej konkurencyjni (choć w sumie to zależy jaki wariant ubezpieczenia się wybierze) od dotychczasowego ubezpieczyciela (AVIVA). Chwalą się w reklamach, że dają 70% zniżek
Czy ktoś miał/ma doświadczenia z tą firmą
Tomek - 04-01-2013, 14:00
JCH napisał/a: | Czy ktoś miał/ma doświadczenia z tą firmą |
jedynie takie, że pomimo wyższych zniżek (o 10 %) niż gdzie indziej miałem u nich i tak jedną z najdroższych propozycji
[ Dodano: 04-01-2013, 14:06 ]
aaa, i jeszcze wiem, że oni są nakierowani na bardziej wiekowych kierowców niż ja
dlatego też jak masz ze 40 lat i już swoje 60%, to rzeczywiście u nich możesz mieć najlepszą ofertę
Cezar - 04-01-2013, 14:10
Oferta Proamy byla najnizsza oferta OC dla mojej carismy - 100zl mniej niz reszta TU
gigant87 - 04-01-2013, 15:15
Odezwij się do użytkownika gtrzec, on ma trochę do czynienia z ubezpieczeniami i z tego co widziałem dał też niezłą ofertę komuś od nas (nie pamiętam nicku). Myślę, że będzie w stanie udzielić merytorycznej odpowiedzi.
Juiceman - 05-01-2013, 15:26
W Proama mam Carisme - byli najtańsi, Galant wylądował w AXA, Proama niestety była droższa.
volve - 07-01-2013, 11:56
Juiceman napisał/a: | W Proama mam Carisme - byli najtańsi, Galant wylądował w AXA, Proama niestety była droższa. |
To w moim przypadku Axa wychodzi najtaniej przy Cari...ale inna miejscowość, inny rocznik auta itp.
Juiceman - 07-01-2013, 19:42
volve napisał/a: | Juiceman napisał/a: | W Proama mam Carisme - byli najtańsi, Galant wylądował w AXA, Proama niestety była droższa. |
To w moim przypadku Axa wychodzi najtaniej przy Cari...ale inna miejscowość, inny rocznik auta itp. |
W czasie kiedy ubezpieczałem Cari to AXA była droższa od Proama...
|
|
|