Forum ogólne - Warszawa, swobodne miejsce do kręcenia bączków
torvus - 14-01-2013, 17:08 Temat postu: Warszawa, swobodne miejsce do kręcenia bączków Cześć!
Mam problem, uczestniczę w Warsztatach filmowych i chcę zrealizować filmik bez budżetu gdzie bohaterem będzie między innymi mój Galant kręcący bączki(dla czepialskich fallowanie na ręcznym).
Nie wiem jednak gdzie to zrobić w ciągu dnia (potrzebuję dziennego światła).
Znacie jakieś miejsca z wolną przestrzenią gdzie można poorać śnieg w Warszawie tudzież okolicach Warszawy?
Tomek - 14-01-2013, 17:24
torvus napisał/a: |
Mam problem, uczestniczę w Warsztatach filmowych i chcę zrealizować filmik bez budżetu gdzie bohaterem będzie między innymi mój Galant kręcący bączki. |
Galant FWD kręcący bączki ??
mjsystem - 14-01-2013, 17:27
torvus napisał/a: | Cześć!
Mam problem, uczestniczę w Warsztatach filmowych i chcę zrealizować filmik bez budżetu gdzie bohaterem będzie między innymi mój Galant kręcący bączki.
Nie wiem jednak gdzie to zrobić w ciągu dnia (potrzebuję dziennego światła).
Znacie jakieś miejsca z wolną przestrzenią gdzie można poorać śnieg w Warszawie tudzież okolicach Warszawy?
_________________ |
Lotnisko Bemowo???
krzychu - 14-01-2013, 17:34
tomek84 napisał/a: | Galant FWD kręcący bączki ?? |
Do tyłu...
torvus - 14-01-2013, 18:04
Lotnisko Bemowo???[/quote]
Sorki, mieszkam w Warszawie od lat ale z niej nie jestem, na tym lotnisku byłem tylko raz w strefie gdzie bez przepustki nie było wjazdu.
Możesz napisać z jakiej strony można na nie wjechać na przestrzeń "ogólnie dostępną"
m6riano - 14-01-2013, 19:40
torvus napisał/a: | Możesz napisać z jakiej strony można na nie wjechać na przestrzeń "ogólnie dostępną" |
Nie ma takiej opcji..na pewno nie za darmo...
W Warszawie nie znajdziesz miejsca gdzie za darmo i do tego legalnie poupalasz....
Jest tor w Klaudynie przy górze śmieci(płatny) oraz gdzies jak sie leci na Gdańsk.
Jak chcesz konkretów to załóż taki temat w dziale Mazowieckim/Warszawskim.
torvus - 14-01-2013, 20:25
Dzięki!
A nie na legalu? Generalnie będę z kamerami i z legitymacją dziennikarską więc policja mi za bardzo nie grozi
cns80 - 14-01-2013, 22:13
torvus napisał/a: | Generalnie będę z kamerami i z legitymacją dziennikarską więc policja mi za bardzo nie grozi | Uśmiałem się do łez. To jakaś nowa forma immunitetu ?
Oczywiście że Policja Ci nie grozi, bo jak cię złapią na kręceniu takich zdjęć w miejscu publicznym, to od razu polecisz do sądu za brak zgody zarządcy terenu, brak zabezpieczenia technicznego i brak zabezpieczenia medycznego.
Tomek - 14-01-2013, 22:18
cns80 napisał/a: | torvus napisał/a: | Generalnie będę z kamerami i z legitymacją dziennikarską więc policja mi za bardzo nie grozi | Uśmiałem się do łez. To jakaś nowa forma immunitetu ?
|
paszport polsatu
cns80 - 14-01-2013, 22:24
tomek84 napisał/a: | cns80 napisał/a: | torvus napisał/a: | Generalnie będę z kamerami i z legitymacją dziennikarską więc policja mi za bardzo nie grozi | Uśmiałem się do łez. To jakaś nowa forma immunitetu ?
|
paszport polsatu
| Mam taki TVP, ale jakoś nie chroni nawet jak jadę wozem transmisyjnym
torvus - 14-01-2013, 22:47
cns80 napisał/a: | torvus napisał/a: | Generalnie będę z kamerami i z legitymacją dziennikarską więc policja mi za bardzo nie grozi | Uśmiałem się do łez. To jakaś nowa forma immunitetu ?
Oczywiście że Policja Ci nie grozi, bo jak cię złapią na kręceniu takich zdjęć w miejscu publicznym, to od razu polecisz do sądu za brak zgody zarządcy terenu, brak zabezpieczenia technicznego i brak zabezpieczenia medycznego. |
Dzięki za ostrzeżenie.
A propos immunitetu to Policja (z doświadczenia) przy kamerze zachowuje się zupełnie inaczej aniżeli bez kamery.
Nie wiem jak to wygląda w przypadku TVP, może tu pojawia się problem taki, że telewizja jest państwowa. A może moje doświadczenie to odizolowane przypadki.
tomek84, czy Twoje skłonności do trolowania nie znalazłyby bardziej konstruktywnego zastosowania? Może pouczepiaj się Tuska, żeby drogi poreperował albo co?
|
|
|