To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Warszawa, swobodne miejsce do kręcenia bączków

torvus - 14-01-2013, 17:08
Temat postu: Warszawa, swobodne miejsce do kręcenia bączków
Cześć!
Mam problem, uczestniczę w Warsztatach filmowych i chcę zrealizować filmik bez budżetu gdzie bohaterem będzie między innymi mój Galant kręcący bączki(dla czepialskich fallowanie na ręcznym).
Nie wiem jednak gdzie to zrobić w ciągu dnia (potrzebuję dziennego światła).
Znacie jakieś miejsca z wolną przestrzenią gdzie można poorać śnieg w Warszawie tudzież okolicach Warszawy?

Tomek - 14-01-2013, 17:24

torvus napisał/a:

Mam problem, uczestniczę w Warsztatach filmowych i chcę zrealizować filmik bez budżetu gdzie bohaterem będzie między innymi mój Galant kręcący bączki.

Galant FWD kręcący bączki ??

mjsystem - 14-01-2013, 17:27

torvus napisał/a:
Cześć!
Mam problem, uczestniczę w Warsztatach filmowych i chcę zrealizować filmik bez budżetu gdzie bohaterem będzie między innymi mój Galant kręcący bączki.
Nie wiem jednak gdzie to zrobić w ciągu dnia (potrzebuję dziennego światła).
Znacie jakieś miejsca z wolną przestrzenią gdzie można poorać śnieg w Warszawie tudzież okolicach Warszawy?

Lotnisko Bemowo???

krzychu - 14-01-2013, 17:34

tomek84 napisał/a:
Galant FWD kręcący bączki ??

Do tyłu...

torvus - 14-01-2013, 18:04

Lotnisko Bemowo???[/quote]

Sorki, mieszkam w Warszawie od lat ale z niej nie jestem, na tym lotnisku byłem tylko raz w strefie gdzie bez przepustki nie było wjazdu.
Możesz napisać z jakiej strony można na nie wjechać na przestrzeń "ogólnie dostępną"

m6riano - 14-01-2013, 19:40

torvus napisał/a:
Możesz napisać z jakiej strony można na nie wjechać na przestrzeń "ogólnie dostępną"

Nie ma takiej opcji..na pewno nie za darmo...
W Warszawie nie znajdziesz miejsca gdzie za darmo i do tego legalnie poupalasz....
Jest tor w Klaudynie przy górze śmieci(płatny) oraz gdzies jak sie leci na Gdańsk.
Jak chcesz konkretów to załóż taki temat w dziale Mazowieckim/Warszawskim.

torvus - 14-01-2013, 20:25

Dzięki!
A nie na legalu? Generalnie będę z kamerami i z legitymacją dziennikarską więc policja mi za bardzo nie grozi :)

cns80 - 14-01-2013, 22:13

torvus napisał/a:
Generalnie będę z kamerami i z legitymacją dziennikarską więc policja mi za bardzo nie grozi :)
Uśmiałem się do łez. To jakaś nowa forma immunitetu ?

Oczywiście że Policja Ci nie grozi, bo jak cię złapią na kręceniu takich zdjęć w miejscu publicznym, to od razu polecisz do sądu za brak zgody zarządcy terenu, brak zabezpieczenia technicznego i brak zabezpieczenia medycznego.

Tomek - 14-01-2013, 22:18

cns80 napisał/a:
torvus napisał/a:
Generalnie będę z kamerami i z legitymacją dziennikarską więc policja mi za bardzo nie grozi :)

paszport polsatu
:badgrin:

cns80 - 14-01-2013, 22:24

tomek84 napisał/a:
cns80 napisał/a:
torvus napisał/a:

paszport polsatu
:badgrin:
Mam taki TVP, ale jakoś nie chroni nawet jak jadę wozem transmisyjnym ;)
torvus - 14-01-2013, 22:47

cns80 napisał/a:
torvus napisał/a:

Oczywiście że Policja Ci nie grozi, bo jak cię złapią na kręceniu takich zdjęć w miejscu publicznym, to od razu polecisz do sądu za brak zgody zarządcy terenu, brak zabezpieczenia technicznego i brak zabezpieczenia medycznego.

Dzięki za ostrzeżenie.
A propos immunitetu to Policja (z doświadczenia) przy kamerze zachowuje się zupełnie inaczej aniżeli bez kamery.
Nie wiem jak to wygląda w przypadku TVP, może tu pojawia się problem taki, że telewizja jest państwowa. A może moje doświadczenie to odizolowane przypadki.

tomek84, czy Twoje skłonności do trolowania nie znalazłyby bardziej konstruktywnego zastosowania? Może pouczepiaj się Tuska, żeby drogi poreperował albo co?