To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5V6 Sport Gliwice, prośba o opinię

Achelus - 29-01-2013, 12:01
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2,5V6 Sport Gliwice, prośba o opinię
Witam,

jestem zainteresowany kupnem Galanta, dołączenia do zacnego grona mitsumaniaków,

prosiłbym o opinię na temat ogłoszenia z allegro:

Kod:
Do zaoferowania mam samochód osobowy Mitsubishi Galant wersja SPORT,
silnik V6 2,5l
rok produkcji 1999

Cena 8 990 zł zawiera:

opłaconą akcyzę

tłumaczenie dokumentów

badanie techniczne

Wystawiam fakturę zakupu (kupujący nie płaci podatku od czynności cywilno-prawnych w wys.2% )

sprzedawca zgodził się na sprawdzenie auta w ASO - w Katowicach mam 2 do wyboru więc tutaj chciałem autko sprawdzić, w tej cenie nie spodziewam się jakiejś super rewelacji, nie mniej szukam auta w które nie będe musiał na dzień dobry wyłożyć 10tyś, bo tylko dlatego zmieniam z mojej Viki na starszy bo potrzebuję tu i teraz gotówki.

Czytałem dużo postów o tym handlarzu z Gliwic, czego się głównie wystrzegać, na co patrzeć?

Widzę że ciężko o sedany na rynku wtórnym :?

Pozdrawiam

fefet - 29-01-2013, 16:14

Ja kupiłem swojego Galanta od tego Pana w stycznu tego roku i jak narazie jestem zadowolony z samochodu.
Wszystkie formalności z papierami były załatwione bez problemu.
Z góry mówię,że musisz przygotowac się na kupno opon (ja swojego kupilem z oponami letnimi ktore od razy nadawaly sie do kosza) i rzeczy typu krójkąt,gaśnica itp bo tego tam nie znajdziesz i oczywiście filtry.No ale to już są pierdoły :P

firstmate - 30-01-2013, 20:42
Temat postu: Re: Galant 2,5V6 Sport Gliwice, prośba o opinię
Achelus napisał/a:
Witam,

jestem zainteresowany kupnem Galanta, dołączenia do zacnego grona mitsumaniaków,

prosiłbym o opinię na temat ogłoszenia z allegro:

sprzedawca zgodził się na sprawdzenie auta w ASO - w Katowicach mam 2 do wyboru więc tutaj chciałem autko sprawdzić, w tej cenie nie spodziewam się jakiejś super rewelacji, nie mniej szukam auta w które nie będe musiał na dzień dobry wyłożyć 10tyś, bo tylko dlatego zmieniam z mojej Viki na starszy bo potrzebuję tu i teraz gotówki.

Czytałem dużo postów o tym handlarzu z Gliwic, czego się głównie wystrzegać, na co patrzeć?

Widzę że ciężko o sedany na rynku wtórnym :?

Pozdrawiam

Dla samego breloczka kupiłbym go w ciemno :d

Tak na powaznie trudno ocenic dokladnie po zdj, jesli jestes zainteresowany jedz zobacz, podjedz do ASO.
Super rewelacji to napewno sie nie spodziewaj.
10 tys nie bedzie trzeba wlozyc, ale jak dobrze policzysz wszystko i na dobrych klamotach i bedzie to tylko rozrzad to juz bedzie ok 1,5 tys

Achelus - 01-02-2013, 22:36

Już miałem po niego jechać jak handlarz powiedział że jest zarezerwowany i ktoś będzie już go oglądał :( a tak mi się podobał ehhhh. Wątpie żeby ktoś pojechał i nie wziął, z drugiej strony jak się nie zdecyduje to znaczy że padaka(?)
robertdg - 02-02-2013, 08:02

Achelus napisał/a:
Wątpie żeby ktoś pojechał i nie wziął, z drugiej strony jak się nie zdecyduje to znaczy że padaka(?)
Nic nie znaczy, dla jednego dołek na drzwiach będzie dyskwalifikował auta, innemu zas nie będzie przeszkadzać znaczna rdza na elementach nadwozia
fj_mike - 02-02-2013, 11:33

Achelus, daleko nie masz, już dawno powinieneś go oglądać.