To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podlaskie - Spot Podlaski 2013 - 10 lutego 2013r. - Odbiór koszulek

JayChyl - 02-02-2013, 21:12
Temat postu: Spot Podlaski 2013 - 10 lutego 2013r. - Odbiór koszulek
Szanowni klubowicze!

W związku z informacją zawartą w temacie dotyczącym koszulek, czas rozpocząć nowy temat dotyczący kolejnego spotu, który odbędzie się 10 lutego 2013r.

Na spocie, o którym mowa wyżej będzie można odebrać koszulki klubowe regionu Podlaskie.
Temat dotyczący koszulek: http://forum.mitsumaniaki...=76806&start=90

Nie mamy jeszcze ustalonego miejsca, więc będą mile widziane wszelkie propozycje.
Ja proponuję CH Alfa, gdzie jest dość sporo miejsc parkingowych oraz dość dużo miejsca w sekcjach gastronomicznych dla większych grup.
Jeżeli znacie lepsze miejsca, piszcie a wspólnie coś wybierzemy.

Maciey - 02-02-2013, 22:14

Jeśli w Białym to na 100% będę. Wypadało by w końcu poznać ludzi z klubu :) Niestety przez własną głupotę będę chyba jedyny w " nieklubowej" koszulce :(
cwaniak - 02-02-2013, 22:56

Maciey napisał/a:
Niestety przez własną głupotę będę chyba jedyny w " nieklubowej" koszulce :(

A widzisz koleżko trzeba częściej zaglądać na forum, a nie "jak trwoga to do Boga"
tu masz linka na MM na szajsbuku i oczywiscie zapraszam na MMD

Bazz - 03-02-2013, 01:34

Jak dla mnie Alfa to dobry pomysł, chociaż ciepło będzie :mrgreen: , trzeba tylko pomyśleć jak się odnaleźć... jakiś wyznaczony sektor czy cuś :)
benq - 03-02-2013, 17:01

Alfa to moim zdaniem zły pomysł. Pracuje tam wiec wiem jak to wygląda. Najpierw będziecie stali w kolejce żeby wjechać do środka, potem żeby wyjechać. Parking jest płatny powyżej 2 godzin parkowania - 2 zł. A jeśli już wjedziecie to będzie w ogóle problem ze znalezieniem miejsca (moim zdaniem najgorszy parking w Białymstoku. Zatoczki na auta za wąskie i wszystkie wasze miśki będą obstukane drzwiami z każdej strony (tak jak mój).

Ja osobiście lubię wszelakie dziwne klimaty i proponuję Bar Sajgon na terenie bazaru na Kawaleryjskiej. Wieje PRL-em i plastikiem z każdej trony ale chińczycy robią dobre żarcie i do tego śpiew kucharza w tle jest bezcenny ;-)

marycjusz - 03-02-2013, 18:55

Może być jeszcze lotnisko w Białym - jak będzie lekko ślisko będzie można bokiem polatać :)
benq - 03-02-2013, 19:55

Krywlany też mogą być tylko kwestia godziny też jest ważna bo ja niestety w niedzielę będę pracował do 18 ;-(
Dużo miejsca tam byśmy mieli dla siebie i fotek by się nacykało wspólnie bo na parkingu w galerii to na 100 % nie będzie miejsca aby obok siebie postawić miśki.

trolu81 - 04-02-2013, 09:39

Przydało by się ustalić jak najszybciej godzinę bo i są ludzie co i w niedziele pracują.
A też by chcieli się spotkać ;)

kordiank2 - 04-02-2013, 14:15

Jako rencista niepracujący nawet w niedzielę, będę gdziekolwiek i o którejkolwiek :mrgreen:

[ Dodano: 04-02-2013, 14:18 ]
Maciey napisał/a:
Jeśli w Białym to na 100% będę. Wypadało by w końcu poznać ludzi z klubu :) Niestety przez własną głupotę będę chyba jedyny w " nieklubowej" koszulce :(

drukarze się walneli i zrobili parę sztuk za dużo wzoru z "lanziomem" (chyba, bo może ja źle coś obliczyłem). jeszcze kończę znakować i wygląda, że coś zostanie - zabiorę ze sobą nadwyżkę i może akurat...

JayChyl - 04-02-2013, 15:24

Co do godziny, proponuję wcześniejszą. Dopiero zauważyłem, że to niedziela, a wieczorkiem muszę być w domu.

Może 12:00?

Co do miejsca, to najlepsze propozycje będą dotyczyć miejsca, gdzie jest ciepło. Dlatego też najlepszy będzie kryty parking i centrum handlowe.

A jak to jest z tym CH na Świętojańskiej? tj Galeria Biała.

benq - 04-02-2013, 17:10

Na Świętojańskiej to jest Alfa, a Galeria Biała jest dalej na Miłosza. Tam parking darmowy aczkolwiek co do miejsca to w weekend w żadnej galerii nie będzie miejsca żeby foty pocykać. No ale mnie to nie dotyczy bo ja do 18 pracuję, więc swoją koszulkę chyba odbiorę w innym terminie.
Palik - 04-02-2013, 21:20

Można spróbować w galerii Zielone wzgórza. Nie jest najcieplej, lecz nie będzie wiało. Sektor G7 - H7 w okolicach toru gokartowego zawsze się sprawdzał na auta do 30 sztuk.
marycjusz - 04-02-2013, 22:52

Jak mamy się spotykać na jakimś parkingu to wiadomo że będzie on oświetlony wiec wiecej osób mogły by przyjechać wieczorem jak już się ściemni. A jak mamy sie spotykać w terenie to dawajcie na lotnisko w dzień, tam zawsze w niedziele coś się dzieje wiec oprócz nas MM będą zapewne inne fury - kurtki na grzbiet i nie narzekać że zimno :P
Palik - 05-02-2013, 00:05

Zatem kto podejmie męską decyzję z godziną i miejscem? :P
kordiank2 - 06-02-2013, 11:41

chyba za duża odpowiedzialność z określeniem czasu i miejsca :D
to co? Galeria Biała z rana, czy Alfa po obiedzie?