Komputery, RTV, AGD, Komorki - Wywala ze stron w IE. "wyślij raport o błędach"
macia - 04-01-2007, 20:44 Temat postu: Wywala ze stron w IE. "wyślij raport o błędach" Po wejściu na niektóre strony (na przykład przy próbie zalogowania się na pocztę na o2, ale nie tylko) pojawia się komunikat o błędzie. Nie pomaga wybranie żadnej z opcji - po prostu wyłącza się IE. Czy to jakiś wirus, czy inne cholerstwo? Może ktoś się wypowie. Korzystam z Mozilli więc mi to specjalnie nie przeszkadza, ale wolałbym wiedzieć co w moim gracie siedzi
Anonymous - 05-01-2007, 15:05
Podejdź do sprawy w ten sposób, że żeby Winda dobrze działała przynajmniej raz w roku trzeba robić format C: i install.
Napisz jaka wersję IE masz u siebie zainstalowaną - 6 czy już nową 7? Jeżeli 6 to zrób update do 7 (jest już wersja pl), powinno "samo" się naprawić.
Swoją drogą ja zaczynam właśnie testować inne przeglądarki internetowe (w chwili obecnej na warsztacie jest właśnie FireFox).
Anonymous - 05-01-2007, 15:13
a może poprostu zainstaluj sobie Firefoxa
Anonymous - 05-01-2007, 15:26
Możesz też wyłączyć raportowanie błędów.
Anonymous - 05-01-2007, 16:13
gregorbu napisał/a: | Możesz też wyłączyć raportowanie błędów. |
To nie pomoże, bo wg. tego co napisał macia IE się zawiesza i zamyka po czym dopiero wyrzuca komunikat o błędzie.
Jak wyłączymy raportowanie błędów IE po prostu będzie się "wykrzaczał" i windoza nie wypluje żadnego komunikatu.
JCH - 05-01-2007, 16:23
slo_mo napisał/a: | Podejdź do sprawy w ten sposób, że żeby Winda dobrze działała przynajmniej raz w roku trzeba robić format C: i install. | Eeee przesada .... Chyba, że ktoś miesza strasznie .....
Anonymous - 05-01-2007, 16:45
JCH napisał/a: | slo_mo napisał/a: | Podejdź do sprawy w ten sposób, że żeby Winda dobrze działała przynajmniej raz w roku trzeba robić format C: i install. | Eeee przesada .... Chyba, że ktoś miesza strasznie ..... |
dokladnie
kiedys u mnie raz w roku byl c: format ze wzgledu na konczaca sie subskrybcje jednego z programow ale od kiedy na starym kompie cos padlo na plycie i po kazdym wlaczeniu pokazuje date 01 01 2000 nie formatowalem dysku od trzech lat i W98 dziala do dzis (aktualnie prawie 24h w bitlordem w tle).
Anonymous - 05-01-2007, 22:02
Ja jadę na XP (musiałem przesiąść się z 98 bo większość nowych gier wymagała XP) i format 1-2 razy w roku to norma. Ale fakt faktem, że czasami żyłuję kompa do granic wytrzymałości
Na kłopot macia z IE wystarczy, tak jak napisałem, aktualizacja do IE 7.
macia - 05-01-2007, 22:10
slo_mo napisał/a: | kłopot macia z IE wystarczy, tak jak napisałem, aktualizacja do IE 7 |
Być może tylko, że wtedy pojawi mi się przyjaciel "Service pack2" ze wspaniałym komunikatem o pirackim oprogramowaniu Walczyłem z tym dziadostwem wcześniej już długo, ale ciągle pojawiało się to ostrzeżenie... Pomogło dopiero przeinstalowanie systemu i ignorowanie propozycji aktualizacji. Może jest jakieś inne rozwiązanie?
McDoune - 05-01-2007, 22:13
Cytat: | Może jest jakieś inne rozwiązanie? |
uzywać legalnego oprogramowania
macia - 05-01-2007, 22:28
McDoune napisał/a: | uzywać legalnego oprogramowania |
Chyba kliknę Ci "pomógł"
tomusn - 05-01-2007, 23:07
McDoune napisał/a: | Cytat: | Może jest jakieś inne rozwiązanie? |
uzywać legalnego oprogramowania | z ust mi wyjąłeś, ja już jakiś rok na legalnie i nie narzekam... chociaż śmigam na FF 2.0
Hubeeert - 06-01-2007, 02:43
macia, polecam Regulamin Forum i punkt mowiacy o zakazie dzialalnosci niezgodnej z prawem na forum...
Pytanie jak obejsc legalizacje Winzgrozy uwazam za cos takiego. Sorry - poszukaj pomocy gdzies indziej...
|
|
|