| 

| Nasze Miśki - a miał być kolejny vr4 ...

danino88 - 05-02-2013, 14:28
 Temat postu: a miał być kolejny vr4 ...
 Witajcie po raz kolejny
 W listopadzie nabyłem galanta z czapli, a dokładniej Galant Avance w sedanie i manualu, niestety 160KM, kolor T07C. Auto kupione głównie na trasy Częstochowa-Wrocław-Łódź i tak w kółko. Od listopada zrobione już prawie 5tys km. Po zakupie wyglądał tak :

i ten tył

W aucie zamontowany gaz LPGTECH,8mm faro, Hany i... spalanie rzędu 10litrów

niestety...
 w zeszłym tygodniu pierwszy raz byłem nim we Wrocławiu, było ślisko i taki efekt :

2 sprawców. Jeden uderzył w drzwi, drugi w tylny błotnik. Protokół z miejsca zdarzenia spisany. Z tylnym bokiem byłem już u ubezpieczyciela i wydaje mi się że źle wycenił  szkodę,bo na kwotę 2400zł. Jutro widzę się z drugim w sprawie drzwi. Kto może pomóc i doradzić co w tym przypadku zrobić ?? Szkoda mi Misia bo był kupiony głównie dla narzeczonej, a ona jak zobaczyła szkodę to nie było fajnie
   Tomek - 05-02-2013, 14:33

Piękny, bo czarny

fotki po wypadku u mnie się nie odpalają
   tresorex - 05-02-2013, 14:47

U mnie też nie widać...

To pierwsze zdjęcie to w czaplach? Galant na galancie... galantarium
   Sunderland86 - 05-02-2013, 15:53
 Temat postu: Re: a miał być kolejny vr4 ...

| danino88 napisał/a: |  	  | Galant Avance w sedanie i manualu, niestety 160KM | 

Chciałbym Gala z "tylko V6" pod maską

Uszkodzenie nie wyglądają tragicznie aczkolwiek niesmak zostaje po wszystkim.

Generalnie piękna sztuka, sam marzyłem o takim. Tylko ten hak go szpeci.
 danino88 - 05-02-2013, 16:31

Tomku , Kolor T07C

czasami jest w czym wybierać, a ja w dalszym ciągu żałuję że nie kupiłem od Mateusza białego galanta przed Derpin-em

| Cytat: |  	  | Chciałbym Gala z "tylko V6" pod maską | 
 uwierz mi, że jeśli byś już miał V6 pod maską, po jakimś czasie, chciałbyś coś więcej

| Cytat: |  	  | Uszkodzenie nie wyglądają tragicznie aczkolwiek niesmak zostaje po wszystkim. | 

No właśnie i dlatego sądzę że ubezpieczyciel PZU za bok daje mi za mało ;/

| Cytat: |  	  | Tylko ten hak go szpeci. | 

Racja, ale ten hak się czasami przydaje
  W legnumie go nie ma       robertdg - 05-02-2013, 19:06

Ledwoś zakupił no iś spsuł, niegrzeczny
   danino88 - 05-02-2013, 19:21

Dobra chłopaki ale doradźcie coś
   Tomek - 05-02-2013, 19:44

przecież to jest kosmetyka
 drzwi wymienisz, a błotnik, to jak reperaturka

dostał po zawieszeniu ??
 radek79 - 05-02-2013, 20:16

ja za dosyć dużą  rysę na tylnym błotniku rok temu dostałem 1082zł z AC
 szczelina między drzwiami a błotnikiem nie ruszona więc nie jest źle , mój znajomy blacharz po obejrzeniu zdjęć wzioł by w najgorszym wypadku ze wstawieniem reparaturki 1200zł a za samą naprawę  700zł
 Tomek - 05-02-2013, 22:57

| danino88 napisał/a: |  	  | Tomku , Kolor T07C

| 

dla mnie czarny

| danino88 napisał/a: |  	  | uwierz mi, że jeśli byś już miał V6 pod maską, po jakimś czasie, chciałbyś coś więcej
   | 

dokładnie
 przecież ta V-ka ledwie objeżdża co słabsze nowe diesle

danino88, 2 zupełnie różne kolizje ? czy wszystko na raz?

z tymi drzwiami, to miałeś szczeście, że nie uderzył niżej, pogięłoby podłogę i już wesoło by nie było
 na drzwiach dobrze zarobisz
 robertdg - 05-02-2013, 23:14

Szkoda, że nie tak jak Twój X08 	  | tomek84 napisał/a: |  	  | dla mnie czarny | 
   Tomek - 05-02-2013, 23:15

| robertdg napisał/a: |  	  | Szkoda, że nie tak jak Twój X08 	  | tomek84 napisał/a: |  	  | dla mnie czarny | 
   | 

brudny tak samo, a nawet bardziej
 danino88 - 05-02-2013, 23:19

| Cytat: |  	  | dostał po zawieszeniu ?? | 
 Nic, na szczęście, bym był bardzo zły
  felga, opona także nie ruszone 

| Cytat: |  	  | danino88, 2 zupełnie różne kolizje ? czy wszystko na raz? | 

tak, 2 różne kolizje. Pierwsza to tylny błotnik, druga drzwi. Jutro rano będzie rzeczoznawca z drzwiami więc zobaczę co i jak.
 Anonymous - 06-02-2013, 10:08

| danino88 napisał/a: |  	  | czasami jest w czym wybierać, a ja w dalszym ciągu żałuję że nie kupiłem od Mateusza białego galanta przed Derpin-em | 

no soooory

ale ten też ładny prawie jak czarny sedan w tipie ;D widzę że na przebranym rynku u Mateusza jak zawsze najlepsze sztuki

kołpaki ściągnij i stalówki na czarno
   danino88 - 06-02-2013, 10:11

| Cytat: |  	  | kołpaki ściągnij i stalówki na czarno | 
 może na przyszłą zimę. Auto kupione w listopadzie więc była zrobiona tylko konserwacja

|  | 
 |  |