[XX-92]Colt C50 i starsze - Elektryczne szybki w colcie C50
Anonymous - 05-01-2007, 11:06 Temat postu: Elektryczne szybki w colcie C50 Witam. Czy ktoś ma zamontowane może el. szyby? jak tak tp prosiłbym o opis jaki ma mechanizm i ewentualnie gdzie taki można dostać. Wiem, że w niektórych coltacvh na allegro są pomontowane takie urządzenia dlatego się pytam. W lancerach IV były chyba nawet seryjnie (opcja) montowane i powinny pasować - proszę o opinie.
josie - 05-01-2007, 11:58
barteknkm ma zamontowane uniwersalne.
Ja mam zamontowane podnośniki z tylnych drzwi lancera.
Prowadnica i linka zostały od regulacji ręcznej dołożyłem silnik tylko. W bębenku na linkę trzeba było wytopić tylko dziurkę nową na końcówkę linki.
Operacja kosztowała mnie w sumie 100zł. 70zł za 2szt podnośników z pokorodowaną poplątaną linką, 30zł za 2szt przycisków z allegro. Przewody miałem
Możliwe, że z przednich drzwi lancera pasować będzie plug&play. Na pewno prowadnica z tylnych jest krótsza i nie da rady jej wsadzić do C50. No ale można zakombinować jak napisałem.
Anonymous - 05-01-2007, 21:12
ok to już jest coś. a barteknkm jakie ma te uniwersalki..?? może te http://moto.allegro.pl/it...lacznikami.html
będą pasować do mojego colcika? jak potrafi ktoś odpowiedzieć to będe wdzięczny.
Jak nie będą pasować to będe polował na te od lancera.
Anonymous - 06-01-2007, 14:42
Ja mam uniwersalne włoskiej firmy SPAL i tylko takie polecam. Wszystkie inne są nietrwałe.
Na Allegro nie widze teraz ani jednej sztuki. Dawałem około 350zł/kpl.
|
|
|