To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Prośba o ocene portalu www.bialystok.pl

igi - 28-02-2013, 20:45
Temat postu: Prośba o ocene portalu www.bialystok.pl
Hej

Mam do Was małą ;) prośbę.

Oceńcie portal www.bialystok.pl pod względem przydatności informacji zarówno dla mieszkańców jak i osób które nie były w Białymstoku czy potencjalnych inwestorów.

Czego szukacie na stronach miejskich?

Ocenę grafiki darujcie ;) bo wiem jaka jest ;) :evil: :P

Marcin-Krak - 01-03-2013, 09:23

Ocenię zarówno jako turysta, który ze strony korzystał jakiś czas temu ;) ale także jako osoba, która szuka informacji na stronach różnych JST w celach zawodowych.

Zawsze zniechęca mnie w tych stronach ... ich przeładowanie. Bo jako turystę nie interesuje mnie akcja pozbywania się azbestu itp, potencjalnego inwestora raczej też nie.
Niektóre strony mają bardzo fajnie to zrobione, że wybiera się czy jesteś mieszkańcem, turystą czy inwestorem. I wtedy na stronie wyświetlane są tylko te info, które interesują osobę odwiedzającą stronę.

Szukanie imprez w Centrum Twojego Miasta nie wiem, czy jest instynktowne :P
Poza tym coś pusty ten kalendarz ;) A potem jest i tak kultura i się dubluje trochę ;)
To tak akurat na to popatrzyłem.

Ogólnie strona dla mnie jak większość. Da się znaleźć co potrzeba w większości - ale szału nie ma :P

marycjusz - 01-03-2013, 09:59

Zakładka "Ścieżki rowerowe" - tu zajrzałem w pierwszej kolejności bo już się ucieszyłem że wreszcie konkretnie będą pokazane ścieżki w Białym i okolicach a tu nic nie ma :(
Będzie taka mapka lub coś w tym stylu ?