Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Avance 2.5V6, 2002r, Zduńska Wola / Wrocław
matush88 - 14-03-2013, 21:11 Temat postu: [EAx 97-04] Avance 2.5V6, 2002r, Zduńska Wola / Wrocław Witam, jak zapewne część z Was wie od jakiegoś czasu poszukuję Galanta. Dzisiaj standardowo przeglądałem OtoMoto i otóż oczom mym ukazał się piękny Gal z poniższego ogłoszenia.
Galant Avance
No właśnie, tylko czy on rzeczywiście jest taki piękny i zadbany jak się na pierwszy rzut oka wydaje? Proszę Was o opinie, czy autko to jest komuś znane i czy w ogóle warto jechać z Warszawy do Wrocławia żeby je oglądać. Od razu napiszę, że oglądając fotki od razu skojarzył mi się Galant opisany przez Was w innym wątku, prawdopodobnie mocno przestawiony link
Czy to nie jest przypadkiem jedno i to samo auto (małe kółeczka, zderzak)? Wprawdzie blachy są inne, miejscowość i nr telefonu też, ale czego to ludzie nie robią, żeby wcisnąć komuś shit.
Poniżej szczegóły dzisiejszego ogłoszenia. Liczę na Waszą pomoc.
Kod: | Model, Typ:
Mitsubishi Galant VI, Sedan / Limuzyna
Rocznik:
2002
Przebieg:
164 786 km
Rodzaj paliwa:
benzyna
Silnik:
2498 cm³
Skrzynia biegów:
automatyczna
Liczba drzwi:
4/5
Status pojazdu:
sprowadzony / nieopłacony
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Dodatkowe informacje
Cechy zewnętrzne:
alufelgi, światła przeciwmgłowe
Bezpieczeństwo:
ABS, ASR, poduszki powietrzne
Komfort:
el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, wspomaganie kierownicy, tapicerka welurowa, tempomat
Historia:
serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu
Witam.
Oferuję do sprzedaży zadbanego Mitsubishi Galanta w wersji Elegance z 2002 roku pr.
Auto jest w 100% bezwypadkowe.
Oryg. książka serwisowa prowadzona do samego końca.
Stan mojego galanta oceniam na bardzo dobry.
Blacharka, wnętrze bez żadnych skaz, uszkodzeń tudzież zniszczeń.
Silnik nie umyty, bez wycieków, dziwnych odgłosów czy innych problemów. Zawieszenie bez luzów, stuków na nie równościach itd.
Widać, że wszystkie wymiany części eksploatacyjnych były dokonywane zawsze na czas a nie na ost. gwizdek.
Do auta dołączam pełną dokumentację, wiele faktur z wymiany części eksploatacyjnych, 2 oryg. kluczyki z pilotami, oryginalną książkę serwisową.
Zapraszam do obejrzenia auto na żywo i jazdę próbną.
Autem można wracać do domu na kołach.
Kontakt: 791 429 770
Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Polska, okolice wrocławia (woj. dolnośląskie) |
I zdjęcia:
fj_mike - 14-03-2013, 21:25
matush88, ten Galant był opisywany w tym temacie:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=78328
ivan1977 - 14-03-2013, 21:28
Dokładnie to ten sam Gal
m6riano - 14-03-2013, 21:28
Gość pisze że to Elegance..a to rzeczywiście Avance i do tego po 2002 bo ma dziurawe zagłówki..;-)
fj_mike - 14-03-2013, 21:37
Dobra strona tego, jest taka, że cena spadła o 2000zł.
No i przez niecały miesiąc przejechał 4tys km. Lekko nie miał.
matush88 - 14-03-2013, 23:56
Tak też podejrzewałem
Cytat: | Gość pisze że to Elegance..a to rzeczywiście Avance i do tego po 2002 bo ma dziurawe zagłówki..;-) |
No właśnie zauważyłem, ale stwierdziłem, że jak ktoś się za bardzo tym nie interesuje to może nawet nie wie jaką ma wersje. Ale i tak jest progres bo ostatnio pisał, że to Mazda
Albo ktoś go kupił i teraz chce się pozbyć, albo gościu się kapnął, że jest obsmarowany na forum i stworzył nowe ogłoszenie, porobił nowe zdjęcia, zmienił tablice, miejscowość, nr telefonu
W każdym razie wiem już z czym mam do czynienia, dzięki Panowie za szybka diagnozę, szukam dalej i na pewno wkrótce wstawię coś "bardziej bezwypadkowego" niż ta sztuka.
Tomek - 15-03-2013, 06:48
matush88 napisał/a: | i stworzył nowe ogłoszenie, porobił nowe zdjęcia, zmienił tablice, miejscowość, nr telefonu |
to są zdjęcia z pierwszego ogłoszenia
auto stoi na alle.... już conajmniej 3-4 miesiące
jedyne co to usunął zdjęcia prostopadle z boku
matush88 - 23-03-2013, 19:20
I kolejny update ogłoszenia:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C28462269.html
Tym razem komis w Zduńskiej Woli
motke - 23-03-2013, 22:49
teraz cena wzrosła i radio stracił
fj_mike - 24-03-2013, 14:03
Przebieg już plus 7 tys km od czasu pierwszego ogłoszenia.
Tomek - 24-03-2013, 16:14
fj_mike napisał/a: | Przebieg już plus 7 tys km od czasu pierwszego ogłoszenia. |
tak jest u handlarzy, auto nie stoi na placu, tylko póki ma ubezpieczenie to jeździ po następne okazy
i tak dobrze, że rośnie, a nie maleje
|
|
|