Lubuskie - Siłownik gazowy do podnoszenia maski. 

RAFIkSierra - 16-03-2013, 07:35 Temat postu: Siłownik gazowy do podnoszenia maski. http://forum.mitsumaniaki...der=asc&start=0

Panowie...Rusza kolejna edycja zakupów pełnego zestawu montażowego siłowników podnoszenia maski do Galanta EA. Brakuje ludzi do zamówień....a może ktoś z Was się zdecyduje na zakup. I temat ruszy szybciej i będziecie mieć gadżet ...        Zapraszam do tematu. Od pierwszych postów wyjaśnione jest jak i co działa, w ostatnich postach prowadzone jest najnowsze zamówienie.
												 ~~NSX~~ - 16-03-2013, 13:46
  gadżet fajny, tylko trzeba lekko mocowania poodginać (przynajmniej ja musiałem to zrobić) i siłowniki obcierają o blachę przez co ściera się lakier. No ale to tylko pierdoła   
												 Pieraś - 16-03-2013, 14:30
  dla mnie odpada.
												 RAFIkSierra - 16-03-2013, 16:11

| ~~NSX~~ napisał/a: | 	 		  gadżet fajny, tylko trzeba lekko mocowania poodginać (przynajmniej ja musiałem to zrobić) i siłowniki obcierają o blachę przez co ściera się lakier. No ale to tylko pierdoła     | 	  

ej no... z tego co chłopaki piszą w tamtym topicu, to wszystko chodzi lala i nie trze..
												 ~~NSX~~ - 17-03-2013, 11:41
  Bo chodzi elegancko, nie obciera jak dobrze zamontujesz. Może inaczej: obtarcia pojawiły się od spodu siłownika i po pewnym czasie. Może spowodowane to jest nierównościami na drodze bo od pewnego czasu na wybojach pojawiają się dziwne odgłosy stukania, ale nie dobiegające z zawieszenia i tak wydaje mi się że to właśnie siłowniki stukają.
												 zuku3210 - 26-04-2013, 14:49
  Ja w swoim byłym EA zamontowałem jakieś 5 lat temu takie zwykłe z allegro INOXX za 40zł chyba, chromowane i działają po dziś dzień tylko trzeba by je prysnąć czymś bo troche ten chrom padł, Pieraś widział jak u mnie to wyglądało  
												 Pieraś - 27-04-2013, 14:43
  Ty żyjesz ?  
												 zuku3210 - 28-04-2013, 12:27

| Pieraś napisał/a: | 	 		  Ty żyjesz ?    | 	  

żyje     przeprowadziłem się kawałek dalej od centrum przewidując rozkopanie tego [edit] ronda     Jak tam wogóle, dajesz rade wyjechać z parkingu??    

Na forum zaglądam dosyć rzadko bo niewiele się tu dzieje w sumie, a sprawy techniczne EA już mnie nie dotyczą  
												 Pieraś - 21-11-2013, 20:41
  Ja też. Z rondem spox, daje rade.

| 

|  

|