To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] GALANT 2.5 V6 Avance, sedan, czarny, Radom

matush88 - 16-03-2013, 21:07
Temat postu: [EAx 97-04] GALANT 2.5 V6 Avance, sedan, czarny, Radom
Cześć, długo zastanawiałem się czy wrzucić to autko, ponieważ jego cena jest moim zdaniem dość wygórowana. Mimo to, egzemplarz wygląda na naprawdę interesujący, dlatego też dziwi mnie, że do tej pory nie pojawił się na forum :? Czy ktoś z Was wie o nim coś więcej, może coś o właścicielu (wiem, że nie jest to jedyne auto które sprzedaje) lub po prostu byłby w stanie z grubsza ocenić autko ze zdjęć. Dzięki za wszelkie opinie i spostrzeżenia :wink:

link do ogłoszenia

Zdjęcia:

m6riano - 19-03-2013, 04:09

fotel kiermana nieźle zaciuchany..;-)
matush88 - 19-03-2013, 19:23

m6riano napisał/a:
fotel kiermana nieźle zaciuchany..;-)

Toś zapodał diagnozę :mrgreen:

Ale fakt, fotel zaciuchany. Fajera za to źle nie wygląda :wink:

gołąb - 19-03-2013, 21:18

A czy kielich po stronie kierowcy za bardzo się nie błyszczy?! Pod maską powinien być mat...
Generalnie to jeśli rocznik by się zgadzał to cen nie jest wcale jakaś kosmiczna...Ale to auto ze Szwajcarii , więc poproś vin i sprawdź rocznik.

krzychuzzz - 20-03-2013, 11:52

matush88 napisał/a:
Ale fakt, fotel zaciuchany

Na to bym akurat nie patrzył bo przy takim przebiegu (o ile realny) fotel kierowcy z tą tapicerką tak wygląda.
Mój w momencie zakupu miał na liczniku bodajże 176 albo 8 tyś i wyglądał dokładnie tak samo
Ogólnie Galant prezentuje się ładnie. Daleko z Wawy nie masz. Jakbym był zainteresowany to na pewno pojechałbym go oglądać.
A swoją drogą to już dość długo widzę go na Allegro (podejżewam że cena odstrasza)

Tomek - 20-03-2013, 11:57

krzychuzzz napisał/a:

Na to bym akurat nie patrzył bo przy takim przebiegu (o ile realny) fotel kierowcy z tą tapicerką tak wygląda.
Mój w momencie zakupu miał na liczniku bodajże 176 albo 8 tyś i wyglądał dokładnie tak samo

potwierdzam
fotele Avance są marnej jakości, materiał w ogólnie nie trzyma

wygląda ładnie, cena pewnie odstrasza, bo każdy chciałby kupić za połowę tej ceny
jednak czarne sedany w Avancie stoją nadal drogo

pod maską wymyte, niektóre śruby chyba wymienione (np. od lamp) ??

matush88 - 20-03-2013, 20:45

gołąb napisał/a:
A czy kielich po stronie kierowcy za bardzo się nie błyszczy?! Pod maską powinien być mat...

Fakt, też to zauważyłem, ale nie wiem czy to nie jest po prostu kwestia oświetlenia :?

krzychuzzz napisał/a:

A swoją drogą to już dość długo widzę go na Allegro (podejżewam że cena odstrasza)

Dokładnie, sam wcześniej nie brałem go w ogóle pod uwagę z racji ceny.

tomek84 napisał/a:

jednak czarne sedany w Avancie stoją nadal drogo

No właśnie zauważyłem, dlatego zacząłem brać go pod uwagę :mrgreen:

No nic, dzięki za opinie i wstępną diagnozę, muszę się jeszcze zastanowić czy w ogóle jechać bo jednak 4 k ponad założony budżet to dość sporawo :| Pewnie coś bym urwał, ale skoro tyle czasu stoi na Alle... to gościu chyba niezbyt się kwapi do opuszczenia ceny.

Krzyzak - 21-03-2013, 07:48

lewy kielich na pewno był robiony - jak nie z rdzy, to z dzwona (ogólnie przód też wygląda na robiony)
Marcino - 21-03-2013, 10:04

NO generalnie wyglada mi ze pod maską było pryskane, nie ma grama rdzy, a kielich się błyszczy bo lakierowany był..:)
ivan1977 - 21-03-2013, 11:32

Można domniemać że z dzwonka nowe śruby lamp i łap chłodnicy zaczep badyla maski brak spinki wlotu powietrza najlepiej zobaczyć na żywo ale przód auta podejrzany
kity - 22-03-2013, 19:47

Jaki jest ten typ tapicerki w użytkowaniu?
Szukam obecnie auta, koniecznie 2.5V6, skóra może pękać, więc odpada, pozostały jeszcze 2 typy tapicerek. Może ktoś mnie naprowadzi?
pozdrawiam

Wojtas81 - 23-03-2013, 01:02

witam ogladalem tego galanta kielichy sa takie same to efekt zdjecia rdza pod maska jest ale sladowe ilosci , tylko prawy tylny blotnik lakierowany bylo robione nadkole z korozji a cena za dobre auto trzeba zaplacic.
major - 23-03-2013, 01:16

Wojtas81 napisał/a:
witam ogladalem tego galanta kielichy sa takie same to efekt zdjecia rdza pod maska jest ale sladowe ilosci , tylko prawy tylny blotnik lakierowany bylo robione nadkole z korozji a cena za dobre auto trzeba zaplacic.

Dlaczego nie kupiłeś :?:

matush88 - 23-03-2013, 13:15

Wojtas81 napisał/a:

A próbowałeś coś utargować? Idąc za majorem, dlaczego nie kupiłeś?

fj_mike - 24-03-2013, 14:07

kity napisał/a:
Jaki jest ten typ tapicerki w użytkowaniu?

Który masz rocznik Colta? Będziesz miał jakiś punkt odniesienia tapicerki w Mitsu.