Chcę kupić Galanta! - Galant 2.5 V6 Avance kombi 2002 srebrny Pabianice
Bartekkita - 24-03-2013, 16:55 Temat postu: Galant 2.5 V6 Avance kombi 2002 srebrny Pabianice wrzucam kolejnego Galanta do oceny
Kod: | Auto świeżo sprowadzone z Niemiec na kołach! W 100% bezwypadkowe!
Kupione bezpośrednio od pierwszego właściciela. Stan techniczny i wizualny bardzo dobry.
Wnętrze auta zadbane. Silnik w bardzo dobrym stanie pracuje równo i cicho, bez żadnych wycieków.
Przebieg udokumentowany książką serwisową, ostatni wpis przy 125tyś rok temu!
Pierwsza rejestracja 2003!
Nie wymaga najmniejszego wkładu finansowego!
Auto godne uwagi. Pełna dokumentacja. Polecam i zapraszam do oglądania!!
TEL 699-276-673 |
vin: JMBLNEA5W1Z000938
obecnie czekam na dokładne zdjęcia newralgicznych miejsc w samochodzie, jak dostane to uzupełnie
Radek - 25-03-2013, 20:34
A to nie jest ten sam http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=78775 ??
Wg mnie tak
Juiceman - 25-03-2013, 21:12
Szczególnie patrząc po VIN'ie
Bartekkita - 27-03-2013, 23:37
wrzucam kolejne zdjęcia:
co sadzicie o tyle? co to za kabel sie tam wije? i czy pasta jest oryginalna?
mkm - 28-03-2013, 07:30
Bartekkita, chce Ci się użerać to jedź do niego.
Daj mu zadatek, a on niech Ci podpisze papier o tych 100% bezwypadkowości i podjedźcie do dobrego diagnosty lub ASO - pamietaj ma być zadatek!
Auto jest malowane, klepane, z brakującymi i pozamienianymi śrubami, niechlujnie poskładane.
Dla mnie szczyt bezczelności.
Krzyzak - 28-03-2013, 07:41
mkm napisał/a: | pamietaj ma być zadatek! | a jak się okaże, że ASO powie: powypadkowy, to właściciel zwraca zadatek w podwójnej wysokości? - dobrze kombinuję dalszy ciąg?
mkm - 28-03-2013, 08:03
Dobrze kombinujesz
Metoda przeszła juz z rynku nieruchomości na motoryzację .
Najtrudniej, dostac podpis - bo przecież handlarz lubi byc anonimowy
Bartekkita - 29-03-2013, 18:32
mkm napisał/a: | Bartekkita, chce Ci się użerać to jedź do niego.
|
nie nie chce mi się, są święta i mam nadzieje, że chociaż chwile się po opierniczam
trochę ot:
co sądzicie o zamówieniu Gala u osoby, która zajmuje się ściąganiem aut na zamówienie. Oczywiście na zasadzie, że jak ściągnie to wcale nie musimy go kupić?
Fragu - 29-03-2013, 18:39
Bartekkita, a ta osoba ściąga Gale?
Jakiś czas temu chciałem sobie tak ściągnąć Mazde....szkoda gadać jakie wałki handlarz chcial robić....
Bartekkita - 29-03-2013, 20:22
Cytat: | Bartekkita, a ta osoba ściąga Gale? |
na razie nie mam nikogo konkretnego. Pomysł zaciągnąłem z forum... mazdy, moja Połówka, która choruje na 6-tke znalazła sporo pochlebnych opinii o niejakim Panie Andrzeju(może kojarzysz)? I tak pytam co MM o tym myślą?
Cytat: | szkoda gadać jakie wałki handlarz chcial robić.... |
mógłbyś szerzej?
sebo199 - 29-03-2013, 21:08
Siemka.
Bartekkita poczytaj to forum: http://bez-wypadkowe.net/forum.php a dowiesz się z niego o wielu niepolecanych i polecanych importerach. Jak dobrze pamiętam jeden z forumowiczów i jednocześnie importerów polecanych przez to forum ma kilka 6 i specjalizuje się w ich sprowadzaniu. Jak poczytasz to dowiesz się o różnego typu wałkach np. na podatku VAT. Polecam.
Bartekkita - 29-03-2013, 21:37
sebo199, dzięki za link, chętnie poczytam
ja akurat nie szukam 6-tki tylko Gala
pytałem raczej czy Wy zdecydowalibyście się na ten sposób, gdybyście chcieli kupić Galanta, lub jakiekolwiek w miarę rzadkie autko?
mkm - 29-03-2013, 21:44
Bartekkita napisał/a: | pytałem raczej czy Wy zdecydowalibyście się na ten sposób, gdybyście chcieli kupić Galanta, lub jakiekolwiek w miarę rzadkie autko? |
Mało kto sam sobie sprowadzał auto, więc z usług "kogoś" na pewno korzystał.
Nie wiem za bardzo o co pytasz i o jakie rzdkie auto pytasz, bo chyba nie o Galanta .
Jak trafisz na człowieka uczciwego to kupisz dobrze, jak nie to możesz mieć naprawde duże kłopoty.
Wybór należy do Ciebie .
"Sprowadzaczy" jest na pęczki, podobnie jak "wyjazdy z klientami" i innych tego typu podobnych.
Bartekkita - 29-03-2013, 22:07
Cytat: | Mało kto sam sobie sprowadzał auto, więc z usług "kogoś" na pewno korzystał. |
tak, chodzi mi bardziej o porównanie metody, ktoś ściągnął i sprzedaje do metody ktoś szukał dla mnie danego auta i go ściągnął dla mnie.
o Galanta, w tym zestawieniu co wybrałem tak dużo ich nie ma. Chodzi mi raczej o to, że VW to to nie jest
mkm - 29-03-2013, 22:32
Ale tych obydwu metod się nie da zbytnio porównać.
Zbyt wiele jest zmiennych .
Przykładowo:
Sprowadzam dla Ciebie Galanta – pierwszy raz tą markę i ten model (no może trzeci ) – dam radę wybrać cos naprawdę ładnego dla Ciebie? – ciężko, chyba, że urodziłeś się pod szczęśliwą gwiazdą.
Specjalizuje się w Galantach, mam kilka angoli na części. Sprowadzam byle co, lepie jakiegoś ulepa i sprzedaje go Tobie. Tez niedobrze… Chyba, że urodziłeś się pod szczęśliwą gwiazdą .
Nie ma reguły.
Największy oszust-handlarz raz na jakiś czas ma naprawdę godne uwagi auto i odwrotnie – najbardziej uczciwy handlarz raz na jakiś czas sprzedaje minę.
Cierpliwość, cierpliwość jeszcze raz cierpliwość i spokojnie znajdziesz auto takie jak chcesz.
|
|
|