Carisma - Ogólne - [Cari 1.8 GDI] Osłona pod silnikiem i nadkola do tyłu
Maxkr - 04-04-2013, 13:38 Temat postu: [Cari 1.8 GDI] Osłona pod silnikiem i nadkola do tyłu Witam Wszystkich!
W wyniku potrącenia psa straciłem większość osłony silnika w Carismie.
Gdybym chciał dokupować orginalne koszt robi się dosyć znaczny.
Czy ktoś z Was spotkał się może z zamiennikiem osłon do Carismy?
Mam na myśli jedną dużą osłone która zastąpi kilka małych. Spotkałem się z takim rozwiązaniem w VW. Jeżeli ktoś ma namiary na taki zamiennik będe wdzięczny!
Drugie pytanie to czy występują nadkola do tyłu do Carismy? też nie moge nigdzie trafić
Uwex - 04-04-2013, 15:08
klik a może tu klik i wieli innych stron w sieci , wystarczy poszukać.
misibiczi - 04-04-2013, 20:15
Kupiłem kiedyś tylne nadkola przeznaczone według oznaczeń producenta ( Polcar) do Carismy i niestety zupełnie nie pasowały. Nie wiem czy i ewentualnie do jakiego samochodu pasowały ale na pewno nie do Carismy. Tej zimy robiąc porządki w piwnicy wyrzuciłem je. Dlatego uprzedzam...
Maxkr - 05-04-2013, 21:32
Uwex linki które mi podałeś wogóle nie pomagają odp na moje pytanie, czy istnieje zamiennik - jeden zamiennik ktory zastapi wszystkie małe osłonki - wystarczy dokładnie przeczytać
misibiczi dzięki za przestroge;)
Uwex - 06-04-2013, 10:46
Maxkr- sie nie denerwuj- myślałem raczej o telefonie do tych firm z zapytaniem.
A osłony jednoczęściowe chyba istnieją.
pyza - 03-09-2013, 19:12
podepne sie do tematu.ost na aledrogo widzialem oslony pod silnik do diesla i benzyny.czy ktos z was ma takie oslony dodatkowe u siebie i potrafi ustalic ktore sa do benzyny a ktore do diesla po lifcie
|
|
|