To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki Dzieciom - 2 LICYTACJA DLA MMDZIECIOM! - KOSZULKI OD ZESPOŁU BRACIA!!!

Firebee - 09-04-2013, 19:37
Temat postu: 2 LICYTACJA DLA MMDZIECIOM! - KOSZULKI OD ZESPOŁU BRACIA!!!
DWIE KOSZULKI PRZEKAZANO DO NASTĘPNEJ LICYTACJI - DZIĘKUJEMY

Ruszamy z kolejną licytacją, aby zebrać pieniążki na spełnianie marzeń kolejnych dzieciaczków!!! Tym razem jest to licytacja 2 koszulek + pocztówek z autografami członków zespołu Bracia!!!!

I od teraz licytujemy w zmienionej formie, gdyż poprzez Allegro... (wszelkie koszta prowizji ponoszę ja)

Zyski ze sprzedaży koszulek przekazujemy w całości na spełnianie marzeń dzieciaków! Zapraszamy!

link do licytacji na allegro

PAMIĘTAJCIE - LICYTUJEMY NA ALLEGRO! TEN TEMAT JEST ZAMKNIĘTY i do ewentualnych dyskusji zostanie otwarty po zakończeniu licytacji![/b]

Firebee - 09-04-2013, 20:03

jestem świadomy, że licytacja poprzez Allegro ma swoje wady.... Licytując 2 koszulki w licytacji wieloprzedmiotowej po zakończeniu aukcji wszyscy płacą kwotę "najniższą" z tej czwórki.
Ale mam nadzieję też, że licytacje na allegro przyciągną więcej osób i wypromują naszą Akcję...

poza tym dla osób, które faktycznie będą chciały zapłacić za koszulkę kwotę wyższą niż ta najniższa z czwórki - proszę skorzystać przy wysyłce z opcji "za pobraniem", lub "przelew tradycyjny" i wpłacić taką kwotę jaką uważacie za stosowną:)