To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - lancer CK0

Seiji - 10-04-2013, 00:17
Temat postu: lancer CK0
Witam, jestem tutaj nowy ale od dłuższego czasu przyglądam się temu forum. Ostatnio sprzedałem mój poprzedni pojazd i zainteresowałem się lancerem CK0 przez co mam parę pytań jego dotyczących - interesuję mnie biała wersja 4d sedan z silnikiem 1.3 (najlepiej pre-lift)

- jak jest z dostępnością części do tego modelu?
- jak na naszych drogach sprawuje się jego zawieszenie?
- czy silnik sprawia jakieś kłopoty w obsłudze i eksploatacji?
- na co powinno się zwracać uwagę przy zakupie CK0?
- szukam białego egzemplarza z klimatyzacją ale jest ich strasznie malutko, aktualnie nie jest sprzedawany żaden w znanych mi serwisach, czy było by dużym problemem dołożenie tej klimatyzacji do wersji GL/GLX/GLXi posiadającej zwykłą nagrzewnicę?
- zależy mi tutaj również na filtrze przeciwpyłkowym z powodu alergii, wyczytałem, że nie wszystkie modele go posiadają, więc czy w ogóle występował on w wersji z nagrzewnicą?
- jaki jest rozstaw śrób do kół?
- jak ten silnik i czy w ogóle znosi zasilanie lpg, nie mowa tutaj o jeździe do odcinki na każdym biegu a powolnym przesuwaniu się z miejsca na miejsce do 3k rpm - głównie płaska trasa do i z pracy, kiedyś pomyślimy o evo IV

przepraszam jeżeli złamałem jakiś punkt regulaminu ale jak wspomniałem wcześniej, jestem tutaj nowy i jeszcze nie do końca rozumiem panujące tutaj zasady

pozdrawiam serdecznie
Seiji

[ Dodano: 11-04-2013, 23:12 ]
nikt, nic?

[ Dodano: 13-04-2013, 23:01 ]
las rąk :|

[ Dodano: 17-04-2013, 22:34 ]
dzięki za wszystkie odpowiedzi, jeżeli to jest 'oficjalny' klub mitsubishi to meh