Off Topic - Wybory prezydenckie 2005
sruba - 04-10-2005, 15:53 Temat postu: Wybory prezydenckie 2005 Coraz wiekszymi krokami zbliza sie dzien wyborow prezydenckich.
Wlasnie przed chwilka przeczytalem, ze z wyscigu zrezygnowal piewca Jaruzelskiego i okupacji sowieckiej w Polsce niejaki Giertych Senior. Zapewne przerzuci swoje glosy na Kaczora. Jednoczesnie syn Seniora - Wielki Roman, zaproponowal Kaczynskiemu utworzenie koalicji PIS-LPR-Samoobrona, ktora zreszta na antenie radia m. przyklepal Lepper. A wszystko to przeciw liberalom. Mieliby bowiem 244 poslow, bezpieczna wiekszosc itd.
My bysmy mieli... narodowy socjalizm w pelnym tego slowa znaczeniu...
Normalnie wlacza mi sie czarnowidztwo...
Mam nadzieje, ze tym razem nie bedzie niespodzianki i ci ktorzy zlali sobie parlamentarne, bo mysleli, ze wszystko rozstrzygniete, pojda zaglosowac...
JCH - 04-10-2005, 16:06 Temat postu: Re: Wybory prezydenckie 2005
Sruba napisał/a: | Zapewne przerzuci swoje glosy na Kaczora. |
Mówią, że nie przerzucił. Oficjalnie przynajmniej.
Dyzio i Saba - 04-10-2005, 16:11
Bo ojciec R. jeszcze się nie wypowiedział
Anonymous - 04-10-2005, 16:12
Wyluzujcie. Szkoda nerwów. Trzeba głosować na swojego kandydata i już. Co będzie to będzie. Taka koalicja ma nózki króciutkie, że aż ich nie widać. PiS sobie zdaje sprawę, że Samoobrona i Liga to oszołomy i nic sensownego nie zrobi przy ich pomocy.
Tak więc luz.
Hubeeert - 04-10-2005, 16:33
Nie gniewajcie się ale polityki nie trawię. I chciałbym to zamknąć zanim zaczniemy się o tych gównozjadów kłócić. Pytam w związku z tym czy powinniśmy gadać o polityce na forum motoryzacyjnym? I czy zamknąć/skasować
Dyzio i Saba - 04-10-2005, 16:34
Zamknij i zniszcz!!!!!!!!!
Kofi - 04-10-2005, 16:41
Zdecydowanie temat nienadaje sie na tyo forum.
young - 04-10-2005, 17:14
Zamykac!
WISŁAWSKI NA PREZYDENTA!!!
żart, oczywiście
JCH - 04-10-2005, 18:18
A może zróbmy sobie sondaż - Prezydent Mitsumaniaków - tylko i wyłącznie aby zobaczyć czy i jak odbiegamy od statystyki. Będziemy też wiedzieć czy Mitsumaniaki to grupa reprezentatywna czy też nie
Warunki ankiety jednak następujące:
- jeden głos
- zero komentarzy nawet offtopicznych
Najlepiej gdyby nie było możliwości dodawania odpowiedzi i wyniki admin odkryłby w niedzielę o 20:00
Co Wy na to Pobawimy się Bo tylko w takich kategoriach widzę ten wątek.
misia27 - 04-10-2005, 18:20
czy naprawde polityka jest nam na forum potrzebna??? jak dla mnie to zbedny temat, ale to moje zdanie
sruba - 04-10-2005, 18:50
hmm... myslalem, ze moze macie ochote troche popolitykowac, ale widze, ze nie trafilem. wobec powyzszego - Hubert - zamykaj !!!!!
|
|
|