To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - Problem ze swiatlami mijania

Alexakar - 17-05-2013, 18:47
Temat postu: Problem ze swiatlami mijania
Czesc.

wybaczcie brak polskich znakow.

otoz mam problem w swoim misiu, bo od miesiaca podczas jazdy padaja mi swiatla, ale co ciekawe padaja tylko swiatla tylne i podswietlenie tablicy.
zauwazylem, ze wylacza sie tez wtedy podswietlenie zegarow, a wszystkie ekrany (zegar, klimatronik) staja sie jasniejsze (jakbym wylaczyl swiatla).

wiem, ze pewnie stracilbym za to dowod rejestracyjny no i nie jest to tez szczegolnie bezpieczne.

Macie moze jakies pomysly?

Pozdrawiam!

gmd4f - 17-05-2013, 20:39

Alexakar napisał/a:
padaja mi swiatla
Padają w sensie spalają Ci się żarówki, czy okresowo przestają świecić?
Alexakar - 19-05-2013, 22:28

gmd4f napisał/a:
Alexakar napisał/a:
padaja mi swiatla
Padają w sensie spalają Ci się żarówki, czy okresowo przestają świecić?

Padają o znaczy, ze właśnie okresowo sie wyłączają. Jakieś pomysły?

Dread87 - 20-05-2013, 09:37

Alexakar, sprawdz czy bezpieczniki nie maja luzow, zwroc uwage zy przy wiekszej wilgotnosci takie rzeczy sie dzieja, czy podczas deszczu czy to bez znaczenia jaka jest pogoda?
Alexakar - 21-05-2013, 16:54

Dread87 napisał/a:
Alexakar, sprawdz czy bezpieczniki nie maja luzow, zwroc uwage zy przy wiekszej wilgotnosci takie rzeczy sie dzieja, czy podczas deszczu czy to bez znaczenia jaka jest pogoda?
chyba rzeczywiście jak go częściej myje to jest większy problem.

Ale to chyba bez znaczenia. Dziś mi sie strasznie zagrzał i wyciekl płyn chlodniczy, co za tym idzie chyba rozszczelnily sie przewody., tydzień po wymianie oleju.

Nie wiem jak wasze ale mój galant to jest co chwila cos do roboty.

Dread87 - 21-05-2013, 18:50

Alexakar, masz diesla czy benzynke?
Alexakar - 21-05-2013, 20:04

Dread87 napisał/a:
Alexakar, masz diesla czy benzynke?

Benzyna + lpg. Tak z ciekawości. Ile wasze pala?

[ Dodano: 21-05-2013, 20:05 ]
Dread87 napisał/a:

Gdzie znajdę bezpieczniki w galancie? Jeszcze dziś to sprawdze

kowalmaly5 - 31-05-2013, 21:45

:twisted: witam bezpieczniki masz kolego pod maska od strony kierowcy jest taka czarna puszka plastikowa i tam sa bezpieczniki, ale moga byc jeszcze pod kierownica z lewej strony w srodku auta. mój galus pali około 13-14 litrów prze dynamicznej jezdzie :twisted: