[97-04]Galant EAxA/W - Problem ze swiatlami mijania
Alexakar - 17-05-2013, 18:47 Temat postu: Problem ze swiatlami mijania Czesc.
wybaczcie brak polskich znakow.
otoz mam problem w swoim misiu, bo od miesiaca podczas jazdy padaja mi swiatla, ale co ciekawe padaja tylko swiatla tylne i podswietlenie tablicy.
zauwazylem, ze wylacza sie tez wtedy podswietlenie zegarow, a wszystkie ekrany (zegar, klimatronik) staja sie jasniejsze (jakbym wylaczyl swiatla).
wiem, ze pewnie stracilbym za to dowod rejestracyjny no i nie jest to tez szczegolnie bezpieczne.
Macie moze jakies pomysly?
Pozdrawiam!
gmd4f - 17-05-2013, 20:39
Alexakar napisał/a: | padaja mi swiatla | Padają w sensie spalają Ci się żarówki, czy okresowo przestają świecić?
Alexakar - 19-05-2013, 22:28
gmd4f napisał/a: | Alexakar napisał/a: | padaja mi swiatla | Padają w sensie spalają Ci się żarówki, czy okresowo przestają świecić? |
Padają o znaczy, ze właśnie okresowo sie wyłączają. Jakieś pomysły?
Dread87 - 20-05-2013, 09:37
Alexakar, sprawdz czy bezpieczniki nie maja luzow, zwroc uwage zy przy wiekszej wilgotnosci takie rzeczy sie dzieja, czy podczas deszczu czy to bez znaczenia jaka jest pogoda?
Alexakar - 21-05-2013, 16:54
Dread87 napisał/a: | Alexakar, sprawdz czy bezpieczniki nie maja luzow, zwroc uwage zy przy wiekszej wilgotnosci takie rzeczy sie dzieja, czy podczas deszczu czy to bez znaczenia jaka jest pogoda? | chyba rzeczywiście jak go częściej myje to jest większy problem.
Ale to chyba bez znaczenia. Dziś mi sie strasznie zagrzał i wyciekl płyn chlodniczy, co za tym idzie chyba rozszczelnily sie przewody., tydzień po wymianie oleju.
Nie wiem jak wasze ale mój galant to jest co chwila cos do roboty.
Dread87 - 21-05-2013, 18:50
Alexakar, masz diesla czy benzynke?
Alexakar - 21-05-2013, 20:04
Dread87 napisał/a: | Alexakar, masz diesla czy benzynke? |
Benzyna + lpg. Tak z ciekawości. Ile wasze pala?
[ Dodano: 21-05-2013, 20:05 ]
Dread87 napisał/a: | Alexakar, sprawdz czy bezpieczniki nie maja luzow, zwroc uwage zy przy wiekszej wilgotnosci takie rzeczy sie dzieja, czy podczas deszczu czy to bez znaczenia jaka jest pogoda? |
Gdzie znajdę bezpieczniki w galancie? Jeszcze dziś to sprawdze
kowalmaly5 - 31-05-2013, 21:45
witam bezpieczniki masz kolego pod maska od strony kierowcy jest taka czarna puszka plastikowa i tam sa bezpieczniki, ale moga byc jeszcze pod kierownica z lewej strony w srodku auta. mój galus pali około 13-14 litrów prze dynamicznej jezdzie
|
|
|