To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - do usuniecia

Mavciooo - 31-05-2013, 08:05
Temat postu: do usuniecia
...
mkm - 02-02-2014, 16:24

Przez tyle miesięcy, ani jednego postu? :shock:
No to mój pierwszy... :biggrin:
Zadowolony? :mrgreen:

bart210 - 02-02-2014, 21:49

I jak autko się sprawuje? Nie grymasi?
Bartekkita - 02-02-2014, 22:35

pięknie się prezentuje :) Ten model Lancera to szansa, aby to użytkownicy tego forum dalej jeździli Miśkami :P Bo jednak większość po Galu/Cari ucieka do czegoś innego :(
Galancior94 - 02-02-2014, 22:50

Mavciooo, bardzo ładny kolor lancera ;)

Bartekkita napisał/a:
pięknie się prezentuje :) Ten model Lancera to szansa, aby to użytkownicy tego forum dalej jeździli Miśkami :P Bo jednak większość po Galu/Cari ucieka do czegoś innego :(

A przesiadłbyś się z 2.5 V6 na 1.8 R4 ? Ja nie, więc to, że uciekają do innych marek nie jest niczym dziwnym ;) Mitsubishi już nie produkuje tak świetnych aut jakie produkowało do 2003r :)
Dla posiadaczy carism, kupno tego lancera jest dobrym wyborem. Lecz niestety dla posiadaczy Galantów 2.5 V6 jedynym słusznym wyborem będzie zakup EVO, lecz nie każdy lubi auta uturbione, bądź nie każdego stać na utrzymanie takiego EVO ;)

drexvs - 03-02-2014, 11:04

Galancior94 napisał/a:
Mavciooo, bardzo ładny kolor lancera ;)

Bartekkita napisał/a:

A przesiadłbyś się z 2.5 V6 na 1.8 R4 ? Ja nie, więc to, że uciekają do innych marek nie jest niczym dziwnym ;) Mitsubishi już nie produkuje tak świetnych aut jakie produkowało do 2003r :)
Dla posiadaczy carism, kupno tego lancera jest dobrym wyborem. Lecz niestety dla posiadaczy Galantów 2.5 V6 jedynym słusznym wyborem będzie zakup EVO, lecz nie każdy lubi auta uturbione, bądź nie każdego stać na utrzymanie takiego EVO ;)

Z tego co się orientuje to można takego lancera wyrwać jeszcze w specyfikacji 2.0 Turbo 240 szalonych brykających rumaków :mrgreen: To musi się to odpychać wtedy.

Galancior94 - 03-02-2014, 17:05

drexvs napisał/a:

Z tego co się orientuje to można takego lancera wyrwać jeszcze w specyfikacji 2.0 Turbo 240 szalonych brykających rumaków :mrgreen: To musi się to odpychać wtedy.

Owszem, można ;) Idealne auto na zimę :D Napęd na 4 buty, automat ze słuszną zmianą biegów w trybie manualnym i kilka systemów zabezpieczających przed poślizgiem, które można wyłączyć, by się pobawić :mrgreen:

drexvs - 03-02-2014, 17:21

I już jest ciekawy samochód od skośnych mitasubushi :mrgreen:
matraks - 06-02-2014, 04:57

Mówicie zapewne o wersji RalliArt. Też szukałem takiego ale łatwiej znaleźć igłę w stogu siana niż tę wersje Lancera :?