To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - TOP GEAR - Live 21.09.2013r. Warszawa Stadion Narodowy

Morfi - 07-06-2013, 19:10
Temat postu: TOP GEAR - Live 21.09.2013r. Warszawa Stadion Narodowy
Po raz pierwszy w historii przyjeżdżamy do Warszawy z zupełnie nowym show - poza tym przywozimy trzech prezenterów Top Gear!

TOP GEAR LIVE

„Postanowiliśmy przenieść wasz ulubiony program motoryzacyjny na scenę i stworzyć najlepsze widowisko motoryzacyjne we wszechświecie. Z telewizyjnej odsłony Top Gear wybraliśmy to, co najlepsze i postaramy się odtworzyć nasze wyczyny na żywo. Efekt na pewno będzie udany!” - Jeremy Clarkson

Największy motoryzacyjny pokaz sceniczny zawita do Polski we wrześniu – to wtedy popularny program telewizyjny realizowany przez BBC zostanie zaprezentowany na żywo, zmieniając Stadion Narodowy w arenę pełną płonących samochodów, popisowych jazd próbnych oraz niewiarygodnych wyczynów kaskaderskich.

Nasz pokaz zawojował największe obiekty świata, dostarczając publiczności niesłychanych emocji. Top Gear Live zdążył już odwiedzić cztery kontynenty i za każdym razem przy pełnych trybunach wprawiał widownię w zachwyt zaskakującymi numerami i popisami kaskaderskimi. Top Gear Live wnosi zupełnie nową jakość do dziedziny pokazów motoryzacyjnych.

Legendarni prowadzący programu – Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May – którzy słyną ze specyficznego poczucia humoru, zadbają o dobrą atmosferę podczas tego niezwykłego widowiska. Towarzyszyć im będą najdroższe, najmocniejsze i najbardziej wariacko zmodyfikowane samochody.

Pokaz odbędzie się 21 września 2013 r. na Stadionie Narodowym w Warszawie.

Zjawiskowy pokaz Top Gear Live obejrzało już 1,5 miliona fanów na całym świecie.

Sprzedaż biletów rusza w czerwcu 2013 r. – więcej informacji można uzyskać, zapisując się na listę odbiorców newslettera.

http://www.topgearlive.pl/pl/

Ja jadę :)

Bizi78 - 07-06-2013, 20:30

Cytat:
Ja jadę :)

Ta jak cię Blondi puści :mrgreen: .

Morfi - 07-06-2013, 20:33

Już puściła :)
mmatulek - 07-06-2013, 20:40

Cześć,

Dla mnie bomba, dzięki za info. Jestem Wielkim fanem programu i humoru Jeremiego w związku z tym napewno też zawitam na Narodowym

pozdrawiam

Blondi - 07-06-2013, 22:21

Bizi78, nie rób ze mnie takiej zołzy :twisted:
adt81 - 08-06-2013, 20:17

Uwielbiam tych gości - jak się uda to pojadę z wielką chęcią :-)

EDIT: Bilet kupiony :-)

promatti - 24-06-2013, 16:56

o kruca fiks, ja również muszę pogadać ze moja połówką i też bym chętnie się wybrał, dzięki Morfi za postowanie tego w życiu bym się nie dowiedział xD
adt81 - 01-07-2013, 22:22

Tak z innej beczki mam pytanie do tubylców :-) - gdzie najlepiej zaparkować w dniu imprezy bo chyba pchanie się pod stadion nie jest najlepszym pomysłem ? Szukałem troszkę w necie i okazuje się, że można zarezerwować w okolicy (kilkanaście minut spacerem) miejsce na parkingu strzeżonym przez internet i z tego co widzę opinie są pozytywne - chyba, że są inne opcje i musi być całodobowy bo impreza kończy się mocno po 22 więc wolałbym nie szwędać się w nocy po obcym mieście za daleko. Mam ponad trzysta kilometrów trasy więc chciałbym gdzieś pod Warszawą przenocować bo nie chcę w nocy jechać po całym dniu wrażeń - słyszałem, że w stronę Lublina (Trakt Brzeski Wesoła) za McDonald jest jakiś przyzwoity zajazd tylko pytanie czy da się tam zakwaterować po 23-ej ? Jeśli ktoś zna w tej okolicy jakiś inny nocleg to będę wdzięczny za info.
SHARK1979 - 24-07-2013, 01:28

Fajna sprawa i również o tym myślałem :D co miesiąc zakupuje TG i czytam ostro :mrgreen:
promatti napisał/a:
dzięki Morfi za postowanie tego w życiu bym się nie dowiedział xD

Trzeba gazetkę kupować :wink: