Pajero Pinin - [1.8 GDI] czujnik ABS
wiertnik - 08-06-2013, 17:12 Temat postu: [1.8 GDI] czujnik ABS Witam
padł mi czujnik ABS prawego tylnego koła.Na allegro za nowy japoński chcą 730 zł.Czy są może jakieś tańsze zamienniki i czy akurat musi być japoński.Po prostu jak to załatwić najtaniej ,ale nie najgorzej
pozdrawiam
sq9mcs - 08-06-2013, 17:49
kupić używkę
Anonymous - 09-06-2013, 17:20
Tak jak kolega radzi. Dobra używka załatwi sprawe. Łatwiej włożyć niż wyciągnąć, czasem ułamują się w rekach i nie ważne ile wd40 zuzyjesz
wiertnik - 09-06-2013, 17:46
Pinin napisał/a: | Tak jak kolega radzi. Dobra używka załatwi sprawe. Łatwiej włożyć niż
wyciągnąć, czasem ułamują się w rekach i nie ważne ile wd40 zuzyjesz |
Dzięki
Tylko na allegro jest jeden czujnik do sprzedaży.Pewnie trzeba będzie podzwonić po szrotach
pozdrawiam
Anonymous - 10-06-2013, 18:44
wiertnik, zadzwon na szrot do mysłowic, firma Andimex. Mój pinin tam skonczył na złomie, może jeszcze coś mają. Szkoda, ze minelismy sie czasowo to bym Ci za darmo oddał
wiertnik - 12-06-2013, 20:36
Pinin napisał/a: | wiertnik, zadzwon na szrot do mysłowic, firma Andimex. Mój pinin tam skonczył na złomie, może jeszcze coś mają. Szkoda, ze minelismy sie czasowo to bym Ci za darmo oddał |
Witam
Trudno się mówi,dzięki serdeczne za informację.Po wielu próbach dostałem czujnik nawet w niezłym stanie.Trochę bolało,ale cóż zrobić.
pozdrawiam
|
|
|