Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.5, 2003r, sedan, fioletowy, Czarna
Fragu - 10-06-2013, 12:05 Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.5, 2003r, sedan, fioletowy, Czarna Czy ktoś oglądał już tego gala? Jakieś zdanie o aucie, handlarzu?
http://otomoto.pl/mitsubi...-C29418399.html
Kod: | Cechy zewnętrzne:
alufelgi, światła przeciwmgłowe, przyciemniane szyby
Bezpieczeństwo:
ABS, autoalarm, poduszki powietrzne, immobiliser
Komfort:
el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, tapicerka skórzana, system nawigacji, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, komputer, tempomat, podgrzewane fotele
Historia:
serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu
Specjalizuję się w sprowadzaniu japończyków z rynku niemieckiego, również na zamówienie.
Posiadam ponad 20 letnie doświadczenie w branży motoryzacyjnej, pracowałem również w ASO Mitsubishi.
Sprowadzony Galant to wyjątkowa perełka.
Użytkowany przez jednego właściciela, Pana Hunter rocznik 1938 - lat 75
Pojazd bezwypadkowy , serwisowany na bieżąco , wyjątkowo zadbany !!!
Kolejny nabywca nacieszy się tym samochodem jeszcze wiele lat.
Możliwość zrobienia opłat i wystawienia faktury VAT marża !!!
Cena + Opłaty - to kwota 1800 - 2000 pln
Odchodzi opłata skarbowa 2% przy wystawieniu faktury.
Możliwość wykupienia OC na miejscu i powrót na kołach do domu. |
Sycior - 10-06-2013, 22:24
Poszukaj w dziale Chce kupić Galanta, tematów o galach z Czarnej i Kobyłki bo ten pan raz się ogłasza w Czarnej raz w Kobyłce. Miałem z nim styczność (telefonicznie i mailowo) i wrażenie mam średnie. A opinie są podzielone także także musisz się sam przekonać
Bartekkita - 11-06-2013, 11:25
Cytat: | Użytkowany przez jednego właściciela, Pana Hunter rocznik 1938 - lat 75 |
Pan Hunter to pewnie jeszcze w Polaków grantami z wozka rzucał, ja bym takiego nie chciał
widzę, że przeszedłeś od planów do poszukiwań, gratuluje zycze cierpliwości i powodzenia
bbandi - 11-06-2013, 12:12
Bartekkita napisał/a: | Cytat: | Użytkowany przez jednego właściciela, Pana Hunter rocznik 1938 - lat 75 |
Pan Hunter to pewnie jeszcze w Polaków grantami z wozka rzucał, ja bym takiego nie chciał |
...a mógł napisać Muller, Schmitt
Na 8 obrazku widać nieudolną próbę "liftingu" kierownicy, pewnie jest już tak wytarta że nie dało się tego zatuszować/pokryć w 100%. Końcówka ręcznego również zużycie, i to oczywiście nie skreśla auta ale podważa przebieg, cena zbyt wysoka, w tej cenie do opłat widziałem dużo lepsze oferty.
Fragu - 11-06-2013, 12:18
bbandi, dzięki za konkretne uwagi
Bartekkita napisał/a: | widzę, że przeszedłeś od planów do poszukiwań, gratuluje |
oj dużo cierpliwości się przyda
Marcino - 11-06-2013, 15:04
Jakiś schowek i rant od strony pasażera wytarty
gmd4f - 11-06-2013, 18:33
Marcino napisał/a: | Jakiś schowek i rant od strony pasażera wytarty
Obrazek |
To akurat chyba światło. Podobny odblask jest na lakierowanym felcu i uszczelkach na słupku. Ale innych "czarów" można się spodziewać.
|
|
|