To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Techniczne - [MSS 1.3] Tuning chip - ktoś robił, co o tym myślicie

smolec - 12-06-2013, 11:59
Temat postu: [MSS 1.3] Tuning chip - ktoś robił, co o tym myślicie
Witam, tak jak w temacie, na allegro znalazłem takie coś klick czy ktoś z Was kombinował z takim czymś, czy to prawda to co tam piszą że zwiększy moc itd. czy wogóle warto w takie coś inwestować
plecho1 - 12-06-2013, 12:02

Nie ma sensu, temat wałkowany na forum wiele razy. Jest to typowe naciąganie frajera, części do zbudowania takiego urządzenia kosztują kilka złotych. Poczytaj choćby tutaj http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=77266
smolec - 12-06-2013, 12:07

Sorry ale ja nie znalazłem takiego tematu na forum :( A skoro to tylko naciąganie frajera to powinni zakazać im tego sprzedawać
plecho1 - 12-06-2013, 12:42

Żerują na niewiedzy ludzkiej w taki sposób formułując treść ogłoszenia aby nie dało się do tego przyczepić.
JCH - 12-06-2013, 12:48

smolec napisał/a:
na allegro znalazłem takie coś klick
Oooo :!:
Wersja rozszerzona - "posiada włącznik - wyłącznik oraz regulację mocy" - wypas :!: ;)
smolec napisał/a:
A skoro to tylko naciąganie frajera to powinni zakazać im tego sprzedawać
Kto to są ci "ONI" :?:
zet-em - 12-06-2013, 14:34

Bardzo sceptycznie podchodzę to takich zabawek.
A ściślej mówiąc - wierzę, że można zwiększyć moc i wierzę, że można zmniejszyć zużycie paliwa.
Ale nie te dwa wskaźniki jednocześnie! To już o krok do ,,perpetum mobile" :P

tomekkndm - 12-06-2013, 15:05

Gdyby to, co jest tam napisane było prawdą, świat byłby piękny... Aż się rozmarzyłem...
A tak serio to nie widzę fizycznej możliwości jakiegokolwiek działania tego czegoś.