To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.0 kombi, Żary, prośba o opinie

Luky24 - 13-06-2013, 16:32
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.0 kombi, Żary, prośba o opinie
Ten Galant mnie zaciekawił niestety silnik nie 2,5 ale na moje oko oferta godna uwagi:)

http://allegro.pl/show_item.php?item=3311822577
Rok produkcji: 2000 Przebieg (km): 207330
Pojemność silnika (cm3): 1998 Moc silnika (KM): 136
Skrzynia biegów: Manualna Rodzaj paliwa: Benzyna + LPG
Typ: Kombi Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Srebrny Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie: ABS, Autoalarm, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Radio+CD, Parktronic, Tempomat, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Immobilizer, Nawigacja GPS,
Informacje dodatkowe: Bezwypadkowy, Serwisowany w ASO, Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce,

Witam

Sprzedaję pięknego Galanta - tylko w dobre ręce :)

Zadbany, użytkowany na co dzień w rodzinie, jazda do pracy i przedszkola, wakacje.

Ponad rok temu założona instalacja sekwencyjna LPG firmy BRC, sprawuje się super, pali 12l gazu po mieście.

Wymieniany rozrząd na oryginalne nowe części nie zamienniki! - na całość faktura vat, rolki, paski, napinacze, pasek klimy, pasek wspomagania, pompa wody.

W ciągu eksploatacji wymienione:

- tarcze 4 sztuki,

- klocki hamulcowe wszystkie,

- wszystkie płyny i filtry,

- filtr kabinowy przeciwpyłkowy,

- 2 razy odgrzybiana klimatyzacja (działa, chłodzi, nie śmierdzi)

- naprawiane tylne nadkola (była rdza),

- konserwowane podwozie, własnoręcznie więc zrobione porządnie na środkach firmy BOLL,

- dołożony tempomat,

- uszczelniona od nowa miska olejowa.

Auto wyposażone jest w:

- klimatronik, ogrzewa i schładza automatycznie do zadanej temperatury,

- wszystkie 4 szyby elektryczne,

- elektryczne lusterka (podgrzewane),

- podgrzewana tylna szyba,

- elektrycznie regulowane reflektory,

- czujniki parkowania, tył,

- halogeny przeciwmgielne,

- tyle światła przeciwmgielne,

- instalacja LPG - BRC sekwencyjna roczna, zbiornik 40l w kole zapasowym więc bagażnik nadal cały do wykorzystania,

- tempomat do określania stałej prędkości jazdy (autostrady itp)

- centralny zamek, 2 kluczyki, pilot,

- dodatkowo zamontowana centralka do zdalnego odpalania auta! - 2 piloty zasięg 150m (zimą wchodzimy do ciepłego auta, czasem nawet odśnieżać nie trzeba a latem wiadomo, przyjemnych chłodzik)

- składana tylna kanapa z podłokietnikiem i przejściem na np. narty lub inne długie przedmioty,

- lędźwiowe regulacje przednich foteli,

- 4x airbag,

- ABS,

- przedni podłokietnik z 2 schowkami, podświetlany,

- radio CD + mp3 + USB - Kenwood, equalizer.

Auto sprzedaję jak stoi na aluminiowych oryginalnych felgach + taki sam alus jako koło zapasowe, opony 1 sezonowe Pirelli, 4x felgi stalowe z oponami zimowymi.

Do auta dodaję parę zapasowych części z wnętrza (miałem okazję i kupiłem na zapas), dodatkowe głośniczki tweatery oryginalne, dywaniki, osłonki itp.

Komplet dokumentów, auto zarejestrowane, ubezpieczone, ważny przegląd.tel 784 984 834

Duku - 13-06-2013, 16:37

Taaa rocznik 2000 i kierownica i liczniki przed liftowe... Coś się działo, że ktoś to wymienił.
Tomek - 13-06-2013, 18:18

Cytat:

Taaa rocznik 2000 i kierownica i liczniki przed liftowe... Coś się działo, że ktoś to wymienił.

ze co?
kierownica nie przechodzila liftu
poduszka tak, ale dopiero w drugim lifcie (w teorii 09.2000, czyli dopiero rocznik 2001 mial inna poduszke)

liczniki tez liftu nie przeszly, jedynie wprowadzono HC w opcji, ale dopiero pozniej szly w 2.0 jako standard

ogon56 - 13-06-2013, 18:20

Duku napisał/a:

Nie koniecznie, auto może być po pierwszym lifcie, więc liczniki HC były w opcji.

Luky24 - 13-06-2013, 22:57

Panowie bardzo zależy mi na opinii bo w niedziele chce obejrzeć auto. Póki co to mój typ nr1:)