Chcę Kupić Pajero - pajero 3 skierniewice warto?
tomasztomasz - 14-06-2013, 07:30 Temat postu: pajero 3 skierniewice warto? Czesc,
czy ktos ogladal?
http://otomoto.pl/mitsubi...-C28676361.html
Wlasciciel zapewnia, ze bezwypadkowy, lakier fabryka na kazdym elemencie...itd...
Co sadzicie?
Tomasz
zeeb - 14-06-2013, 08:00
Jak nie pojedziesz to się nie dowiesz
Dlaczego fotografie są tylko z jednej strony? Pytam bo wczoraj po oględzinach kolejnych 2 byłem gotowy pociągnąć gościowi z liścia. Oczywiście wszystkie superhipernówkifabryki bezwypadkowe. Ostatni ćwok przekroczył wszelkie granice cwaniactwa: cały bok skasowany od przedniego po tylny błotnik z przygiętym słupkiem i progiem (cytuję: ale auto bezwypadkowe bo przecież poduszki są całe i samochód jeździ a to jest drobna przycierka) 3 różne opony, automat przeciągał i wył zanim zmienił bieg. Nawet nie chciało mi się oglądać ale skoro 200km w plecy i zmarnowane popołudnie i wieczór to "przejechałem" się autem 30km po Krakowie + pół godziny po jakichś łąkach nad Wisłą z butem w podłodze. Niech skurczybyk zatankuje i ma zajęcie przy szorowaniu auta
PiotrKw - 14-06-2013, 08:17
Taaa
" Mało jeżdżony w terenie. Do Pajero dodaję 4 opony Yokohama używane 3 sezony oraz 4 opony do terenu - Wrangler. Zawieszenie !!! OLD EMU. Podwyższony."
Co to znaczy mało , opony do terenu sprężyny i amotryzatory OME , to taki kosztowny dodatek na autostradę ?? Mało, czyli co trzeci dzień , nie codziennie .
tomasztomasz - 14-06-2013, 08:18
racja;)
wlasciciel zapewnia, ze oleju nie bierze... a w tylnych drzwiach na zdjeciach butle po oleju...
0w50 Mobil lany podobno....nie chce na mine wejsc;)
pzdr
Hubeeert - 14-06-2013, 08:39
Po pierwsze - masz wpis o serwisowaniu w ASO. Czyli warto zadzwonić, zapytać w którym i sprawdzić u źródła jak to z tym serwisem było.
Co do terenu - plastiki nie wyglądają na specjalnie połamane.
Patrząc na naklejkę na klapie przypuszczam/obstawiam, że właściciel jeździ na jakimś moto albo quadzie i ciąga sobie w teren na przyczepie.
Co ciekawe - wnętrze też nie jest zmęczone (przynajmniej na zdjęciach) a same zdjęcia dość wyraźne. Może poproś o więcej z uwzględnieniem miejsc słabo pokazanych lub wcale - jak np komora silnika, fotele przednie, prawy bok i jakieś poglądowe zawieszenia.
|
|
|