Off Topic - giełda samochodowa w W-wie
Anonymous - 13-01-2007, 11:00 Temat postu: giełda samochodowa w W-wie CZy ktoś wie gdzie teraz się mieści takowa? Ostatnio byłem na Żeraniu, ale była tylko jakaś giełda ptaków egzotycznych. Czy to znaczy, że został tylko Słomczyn?
harpagan - 13-01-2007, 12:01 Temat postu: Re: giełda samochodowa w W-wie
minimus napisał/a: | Ostatnio byłem na Żeraniu, ale była tylko jakaś giełda ptaków egzotycznych |
A to ciekawe
Bylem w zeszle wakacje to jeszcze pare czesci do poloneza czy znaczek mitsubishi mozna bylo dostac
Na powaznie to tak jak napisales zostaje tylko slomczyn
Bartek - 13-01-2007, 13:12
Słomczyn k/Grójca.....
Anonymous - 13-01-2007, 14:01
Dokładnie Słomczyn i jutro się tam udaję
Maryjon - 29-01-2007, 20:47
Hm...
Byłem kilka razy ostnio na Żerańiu. I o dziwo ptaków nie widziałem.
Za to autka w rządkach stały.
Fakt to nie Słomczyn ale na miejscu.
Anonymous - 30-01-2007, 13:32
Korzystając z okazji zapytam się:
- gdzie jest największa giełda samochodowa w Polsce?
- gdzie jest największa giełda motocyklowa (wiem, że cyklicznie odbywają się targi - gdzie i kiedy?)?
stanik - 30-01-2007, 13:46
co do motocyklowej to pewnie chodzi CI o to:
http://www.mototarg.pl/
Ja byłem ostatnio (rok temu?) na Wyścigach Konnych w wawie, ale czy nadal tam sie odbywaja to nie wiem. Ale co do kupienia tam motocykla to ja mam takie spostrzezenia ze tam raczej przyjezdzaja handlarze (cala ciężarówka motocykli). A wiadomo jak to jest z handlarzami... Raczej nie widziałem tam ofert sprzedaży osób indywidualnych.
A giełda samochhodowa to mi się wydaję że albo Słomczyn albo Poznań.
Pozdrawiam
Anonymous - 30-01-2007, 13:52
stanik napisał/a: | co do motocyklowej to pewnie chodzi CI o to:
http://www.mototarg.pl/
Ja byłem ostatnio (rok temu?) na Wyścigach Konnych w wawie, ale czy nadal tam sie odbywaja to nie wiem. Ale co do kupienia tam motocykla to ja mam takie spostrzezenia ze tam raczej przyjezdzaja handlarze (cala ciężarówka motocykli). A wiadomo jak to jest z handlarzami... Raczej nie widziałem tam ofert sprzedaży osób indywidualnych. |
Dzięki za namiary.
Myślałem raczej o kupnie kilku ciuchów i butów do crossa.
stanik napisał/a: | A giełda samochhodowa to mi się wydaję że albo Słomczyn albo Poznań.
Pozdrawiam |
No właśnie, słyszałem różne opinie na ten temat - jedni mówią że na śląsku jest największa, drudzy że w Gnieźnie a inni że w Szczecinie.
stanik - 30-01-2007, 14:30
slo_mo napisał/a: | Myślałem raczej o kupnie kilku ciuchów i butów do crossa. |
A to można się wybrać kilka stoisk z ciuchami jest
slo_mo napisał/a: | No właśnie, słyszałem różne opinie na ten temat - jedni mówią że na śląsku jest największa, drudzy że w Gnieźnie a inni że w Szczecinie. |
A prawda leży pewnie gdzieś po środku Fakt faktem, przeglądając np Allegro, z Gniezna i okolic jest sporo ogłoszeń. Byłem kiedyś (rok temu) na giełdzie bodaj że w Mysłowicach (o ile mnie pamięć nie myli) bo znajomy kupował tam autko i też giełda była całkiem całkiem.
Pozdrawiam
cns80 - 30-01-2007, 14:58
slo_mo napisał/a: | gdzie jest największa giełda motocyklowa (wiem, że cyklicznie odbywają się targi - gdzie i kiedy?)? |
Największe są gdzieś w Wielkopolsce (Poznań ?)
W Warszawie są targi w Hali Legii na ul. Obrońców Tobruku (BEMOWO), ale kiedy to dam Ci znać na PW jak się plakaty na mieście pojawią.
Anonymous - 31-01-2007, 08:43
cns80 napisał/a: | W Warszawie są targi w Hali Legii na ul. Obrońców Tobruku (BEMOWO), ale kiedy to dam Ci znać na PW jak się plakaty na mieście pojawią. |
cns80 - THX
A jak z giełdami w Szczecinie - jak przeglądam ogłoszenia to bardzo dużo aut jest właśnie z tego rejonu (ktoś kiedyś nawet powiedział, że dużo aut stoi na ulicach z karteczkami o sprzedaży). Jest tam jakaś DUŻA giełda?
Student - 05-02-2007, 08:27
Panowie największa giełda samochodowa jest na SŁOMCZYNIE, koniec i basta. Poznań nie ma polotu a Szczecin (to namiastka giełdy) i może konkurować z Żeraniem w Warszawie a nie ze Słomczynem.
|
|
|