OFF ROAD - wakacyjne wyprawy
zeeb - 19-06-2013, 10:07 Temat postu: wakacyjne wyprawy Planuje ktoś z Was pod koniec lipca początek sierpnia lajtowy rodzinny wyjazd offroadowy? np Bułgaria/Rumunia/Ukraina lub znacznie bliżej (niekoniecznie krócej) dookoła Polski?
Marcus65 - 19-06-2013, 14:50
Ja z rodzinką wybieram się do Rumunii mniej więcej w tym właśnie terminie. Ale jesteśmy na razie na etapie rozkminiania co i jak.
Pozdro
Marcus
zeeb - 20-06-2013, 09:35
U mnie niestety pokomplikowały się sprawy zawodowo finansowe i "ambitny" plan wziął w łeb ale tak czy inaczej pojechać gdzieś trzeba. Chętnie bym się pod kogoś podpiął lub dopiął do siebie zawsze w kilka ekip to raźniej, łatwiej i bezpieczniej. Termin w którym mi pasuje wyjazd to 26.07 - 18.08
Niestety transalpina i transfogaraska już zaasfaltowane
Tu http://bieszczadzkieforum...058ecab6a4ac112 jest człowiek który fajnie rozkminił 3 warianty trasy więc jest prawie gotowiec. Małe korekty do do tego + dołożenie morza w Rumuni ale raczej Bułgarii i będzie dobrze Teoretycznie najfajniej jest pojechać w ciemno (do tej pory tak robiłem) ale dobrze jest wiedzieć że np 20 km dalej jest jakieś cudne miejsce niż dowiedzieć się o tym po powrocie.
|
|
|