To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Proszę o ocenę

mastaz - 19-06-2013, 22:12
Temat postu: Proszę o ocenę
Witam Szanownych Forumowiczy.

Rozglądam się za używanym Lancerem w cenie około 40 tys.
Po przeczytaniu setek postów/artykułów jestem zdecydowany na silnik 1.8 w benzynie.

Co sądzicie o tej ofercie: http://otomoto.pl/mitsubi...-C29497936.html ?

Ewentualnie jeśli ktoś z Was jest z Mazowieckiego i chce rozstać się ze swoim Lancerem proszę o info.

Pozdrawiam

RalfPi - 20-06-2013, 09:54

Cena sensowna, przebieg realny.
Jeżeli jest to pierwszy właściciel to warto pogadać co i jak (np. co robi i dlaczego sprzedaje - na wycieraczce kierowcy jakiś syf jest (gość w tartaku robi :) ? ).
Pozdrowienia!

bart210 - 20-06-2013, 10:56

Poza tym, że bezwypadkowy (co nie znaczy "bezstłuczkowy") to nic o nim nie wiemy, zero historii. Wyposażenie można sobie sprawdzić na stronie producenta.
Pierwsze co mi się nie podoba to lewa przednia felga. Strasznie zniszczona i nie wykluczone, że jest krzywa i nadaje się tylko do wymiany. Nawet lekkie przytarcie o krawężnik nie zostawia takich śladów na feldze.
Drugie to brak dywaników w środku. Problem w zimie, gdy na butach jest pełno śniegu.
Po trzecie właściciel nie chce za bardzo pokazać prawej strony auta.

Auto należałoby koniecznie sprawdzić w ASO.

Lucas123w - 20-06-2013, 16:08

W środku trochę jak w chlewie taki syf :D
Fotel dosunięty do kierownicy jak by ktoś zębami prowadził :D , co do felgi to ludzie różne dziwne rzeczy robią. Opony przednie przetarte definitywnie od częstego kontaktu z krawężnikami.
Przebieg niski i cena normalna, kwestia obejrzenia z bliska bo zdjęcia dużo nie mówią. Wypadało by go nawet lekko wodą przelecieć, nigdy nic nie wiadomo co pod tym syfem się kryje jakie kratery i rowy w lakierze.

Gdyby był to jakiś handlarz do ten Lancer by się świecił jak nowy a tu może komuś się znudził i go sprzedaje. Ogólnie do sprzedaży auto przygotowane nie jest.