To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Jak kawalerstwo przemija...

Soner - 23-06-2013, 06:52
Temat postu: Jak kawalerstwo przemija...
Chciałbym wraz z Kingą serdecznie zaprosić szacowne grono Mitsumaniaków na nasz ślub, który odbędzie się 27 lipca 2013 roku o godzinie 16.00 w Kościele pw. NMP Królowej Polski w Nasutowie.
Było by mi niezmiernie miło, gdybyście zechcieli towarzyszyć mi w drodze do domu rodzinnego Kingii a potem do Kościoła (duża kolumna samochodów jedynej słusznej marki mile widziana).

P.S. nie próbując przekupić a jedynie się odwdzięczyć, zaleję każdy samochód butelką paliwa gardłowego (%)

Iron.Falcon - 23-06-2013, 07:10

jeju, nie znam Cie chłopie ale jakoś poczuwam się w obowiązku przeprowadzić z Tobą rozmowę :mrgreen: : rozwodnika z przyszłym rozwodnikiem :lol: :lol: zastanów się jeszcze - to nie przelewki !!!

... a tak zupełnie poważnie - WSZYSTKIEGO dobrego !!!!

gregter - 23-06-2013, 09:32

E , nie strasz go tak od razu . Ja juz ze swoja pania juz razem 38 lat i choc jak to w zyciu zdarzaja sie rozne sytuacje , mozna zyc dlugie lata w zwiazku malzenskim . Jest to dosc trudny okres w zyciu kazdego z nas , bo dzieci , dbalosc o zabezpieczenie finansowe rodziny , pszedszkola , pozniej pilnowanie mlodych by nie wkroczyly w zle nalecialosci tego swiata , ale przy wlasciwym postepowaniu i wlasnym przykladem w zyciu , mozna zbudowac szczesliwa rodzine. A szczegolnie wiele radosci daja wnuki ,ktore sa bardzo kochane i gdy juz dom opuscily dzieci , sa bardzo mile widziane przez dziadkow na sobotnio /niedzielne spania - wizyty.
Zycze ci wspanialego pozycia malzenskiego i pamietaj ze tworzenie rodziny to trudna rzecz i nalezy ja wlasciwie budowac od pierwszego wspolnego dnia w zaufaniu i wspieraniu sie nawzajem kazdego dnia.

Bizi78 - 23-06-2013, 10:10

Soner, gratulacje =D> , tylko czasem się nie rozmyśl w ostatniej chwili :wink: .
Soner - 23-06-2013, 15:10

Iron.Falcon napisał/a:
zastanów się jeszcze - to nie przelewki !!!
ostatnio już to usłyszałem klikanaście razy. Coś w tym jest. Ale 7 lat wystarczy na myślenie :)

gregter, dzięki za rzetelne podsumowanie mojej przyszłości
Bizi78 napisał/a:
tylko czasem się nie rozmyśl w ostatniej chwili :wink:

Jak juz wspomniałem tyle co się namyślałem to już teraz kwestia formalna i organizacyjna
Iron.Falcon napisał/a:
WSZYSTKIEGO dobrego !!!!
gregter napisał/a:
Zycze ci wspanialego pozycia malzenskiego

Bizi78 napisał/a:
gratulacje =D>

Obalając zabobony - dziękuję

Seichan - 23-06-2013, 23:45

Gratulacje Łukaszu ;)
Jeśli w tym czasie będziemy w Lbn, oczywiście włączymy się do kolumny ;)

plecho1 - 24-06-2013, 07:09

Gratulacje :)
Ja raczej nie będę mógł jechać z Wami bo moja żona ma termin porodu na 10 lipca i nie będzie nas w czasie Waszego święta w Lublinie.

bastek - 25-06-2013, 05:32

ode mnie też najlepszego!
Soner - 27-06-2013, 07:13

Seichan napisał/a:
Gratulacje Łukaszu
Cytat:
Gratulacje
Cytat:
ode mnie też najlepszego!

również dziękuję

grzesiopol - 27-06-2013, 16:37

Miałem nie pisać tylko przy okazji jakbyśmy się widzieli pogratulować ale....Łukasz cos dla ciebie Zastanów sie co robisz ale tak prawdę mówiąc małżeństwo nie jest takie złe :axe: :axe: :axe: , a kawalerstwo wprost przeciwnie. Gratulacje