To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - [Cari 1.9TD] Ze zwykłych lamp na ledowe.

matimatizo761 - 24-06-2013, 00:33
Temat postu: [Cari 1.9TD] Ze zwykłych lamp na ledowe.
Witam was Mitsumaniaki , orientuje się ktoś może jak wygląda sprawa z ledowymi światłami na tył w Carismie I ? Otóż posiadam zwykłe lampy, lecz jestem zielonym małolatem co chciałby pod pielęgnować swoją Cari.. jeżeli ktoś ma jakieś info na ten temat lub orientuje się w jakim sklepie można takowe lampy dostać to proszę o włączenie się do tematu z góry Dziękuję. :D
Bizi78 - 24-06-2013, 07:35

Powiem szczerze nie widziałem lamp tylnych led do cari, jeśli zależy ci na oszczędności to wstaw same żarówki led :D .
Ewentualnie możesz poszukać na rosyjskich stronach, oni lubią być w takich modyfikacjach pierwsi :wink: .

mlun - 24-06-2013, 09:47

Ogólnie z częściami "tuningowymi" do carismy jest słabo.
Wiadomo też, że każdemu podoba się coś innego ale w starych autach ledy według mnie jakoś nie bardzo pasują :)
Ewentualnie możesz być prekursorem, kupić dwie używane lampy, ledy, lutownica w rękę i coś zrobić samemu.

matimatizo761 - 24-06-2013, 11:03

No właśnie ja widziałem z ledowymi światłami i wpadło mi w oko ;) Hmmm no nic dzięki za info chyba jednak ręcznie spróbuję ;)

[ Dodano: 24-06-2013, 11:11 ]
A jeszcze pytanie jak wygląda sprawa z homologacją ? :) )

remi - 28-06-2013, 04:46

Jak wygląda sprawa z homologacją?....hm odpowiem pytaniem na pytanie: A jak myślisz? ;-)
No to już wszystko jasne.