Pajero IV - [3.2 DID] Czujnik poziomowania Xenon'ów
Jaco84 - 26-06-2013, 12:55 Temat postu: [3.2 DID] Czujnik poziomowania Xenon'ów Witam,
Ostatnio rozpadło mi się cięgło od czujnika poziomowania świateł przy tylnym wahaczu.
Za oryginał krzyknęli tyle że o mało z krzesła nie spadłem a zamienników jak na złość się nie doszukałem.
Posiada ktoś może samo cięgło na stanie lub cały czujnik do odsprzedania do P4 2007r.?
Patriko - 01-07-2013, 20:20
Chyba mam ten sam problem,bo przy czujniku nie mam zadnego cięgiełka i dlatego pewnie tak nisko świecą mi xenony.Czy możę ktoś wkleić zdjęcie jak to powinno wyglądać?
MartinMM - 04-07-2013, 14:15
Jaco84, zapytaj jeszcze o to w witpolu w Tychach, czesto sa dosyc duze roznice cenowe
Patriko - 05-07-2013, 20:07
czy ktoś z forumowiczów może mi podpowiedzieć ile cm ma dźwigienka przy czujniku poziomowania xenonów.Będe musiał dobrać od innego auta, u mnie jest ułamana w połowie a nowa jest nie do zdobycia.dzięki
MartinMM - 15-09-2013, 22:58
Patriko, wystarczy kilka dobrych spawów i wszystko będzie działało.
adpiekar - 31-05-2018, 21:27
Dzień dober wzyzstkim. Jeżeli ktoś ogarniał ten czujnik, korektor świateł to może podpowiedzieć gdzie on się dokładnie znajduje. Ponieważ zaświeciła mi się owa kontrolka i chciałbym ją zgasić. No i metody naprawy też bym chciał się dowiedzieć przy okazji. Pozdrawiam i liczę na odpowiedź.
zbyszekm2 - 04-06-2018, 14:16
adpiekar napisał/a: | Dzień dober wzyzstkim. Jeżeli ktoś ogarniał ten czujnik, korektor świateł to może podpowiedzieć gdzie on się dokładnie znajduje. Ponieważ zaświeciła mi się owa kontrolka i chciałbym ją zgasić. No i metody naprawy też bym chciał się dowiedzieć przy okazji. Pozdrawiam i liczę na odpowiedź. |
Są dwa
Z przodu górny lewy wahacz
z tyłu górny lewy wahacz
|
|
|