Nasze Miśki - Misiek poszedł do ludzi.
Besiek - 27-06-2013, 23:35 Temat postu: Misiek poszedł do ludzi. Pod koniec listopada 2010 pochwaliłem się moim pierwszym japończykiem (pajero sport), w dniu dzisiejszym pozostawiłem go w komisie na pastwę "wstrętnych handlarzy". W zamian za niego do rodziny został przyjęty... kolejny japończyk, i żeby nie było też misiek . Tym razem postawiłem na starszego (dosłownie) i większego brata z krótszą nazwą. Pajero z końca roku 2000 wyposażonego w silnik 3,2 i automatyczną skrzynią biegów, sprowadzony na początku tego miesiąca ze słonecznej Italii. Mimo że byłem zadowolony ze sporta to tym jestem na razie zachwycony, i mam nadzieję że ze starszego brata będę co najmniej tak samo długo zadowolony jak z poprzednika. Na chwilę obecną dysponuję tylko zdjęciami z ogłoszenia:

Miał nie być srebrny, ale wychodzę z założenia że jak kupuję się używany samochód to ważniejszy jest jego stan niż kolor. Koniec tego i kolejny tydzień przeznaczone na administracyjne koszmary i na wdrożenie pakietu startowego.
Marcin-Krak - 28-06-2013, 07:32
Besiek napisał/a: | Miał nie być srebrny, ale wychodzę z założenia że jak kupuję się używany samochód to ważniejszy jest jego stan niż kolor. |
Przynajmniej łatwo utrzymać go w czystości - albo inaczej - brud tak nie rzuca w oczy się na takim kolorze
Zadowolenia życzę i niech sprawuje się grzecznie, a nie jak typowy italianiec, jak zobaczy blondynkę
cns80 - 28-06-2013, 07:53
Łeeee... Myślałem że jakiś Opel
Besiek - 28-06-2013, 14:39
cns80 napisał/a: | Łeeee... Myślałem że jakiś Opel |
Było blisko, jedną z opcji był Monterey ale nic wartego uwagi nie znalazłem.
|
|
|