To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Pytanie o parking

pasterz234 - 10-07-2013, 12:19
Temat postu: Pytanie o parking
Witam wszystkich!

Moje pytanie to prośba o polecenie jakiegoś parkingu czy miejsca w Lublinie lub okolicach, gdzie można by bezpiecznie zostawić galanta na okres dwóch tygodni, licząc od 13.07(sobota). Wybieramy się na rowerową eskapadę po województwie lubelskim i musimy gdzieś zostawić autko, pierwotnie bowiem mieliśmy w planach podróż z Łodzi do Lublina naszą kochaną PKP, ale po sprawdzeniu rozkładu okazało się to marnym pomysłem (trzy rowery obładowane sakwami i przesiadki = kłopoty)

A może ktoś z Was ma trochę wolnego miejsca przed domem i zgodził by się za "drobną opłatą" przechować galanta?

Pozdrawiam!

grzesiopol - 10-07-2013, 17:51

Ale chcesz parking strzeżony czy nie strzeżony, płatny czy darmowy? Jeżeli płatny to musisz się liczyć z tym, że będą ci liczyć za dobę u mnie na parkingu strzeżonym 8 zł/dobę albo mozesz się dogadać za dwa tygodnie lub cały miesiac (u mnie cały miesiac 85zł.). Jak nie strzeżony to po co płatny, możesz postawić na parkingu pod blokiem ale musisz znaleźć miejscówkę gdzie ci go nie oskubią, ale to musi ktoś z forum sie wypowiedzieć czy maja takie miejsca. Jeżeli jesteś zainteresowany to napisz, podam ci telefon na mój parking to sie dowiesz ile kosztuje i czy sa wolne miejsca. Parking jest na Czechowie na ul. Paganiniego przy kościele (świete miejsce :wink: )

Pozdrawiam

W@sio - 10-07-2013, 19:25

Jak chcesz u mnie przed domem stoi praktycznie pusty blaszany garaż, w sumie mogę Ci go na dwa tygodnie udostępnić za uścisk dłoni :) tudzież jakiegoś okolicznościowego drobnego gifta (pieniędzy nie biorę za pomoc :) ) , tylko go wewnątrz ogarnę, bo bałagan... :) mieszkam przy trasie Lublin - Wojciechów około 7 km od Wojciechowa i około 14 od Lublina (w najbliższą niedzielę jest tam festiwal kowalstwa, jak się nie mylę, bo od kilku dni kowali tam dostatek :) ) no i w sumie ode mnie też blisko jest do Nałęczowa, bo w sumie tyle co i do LBN :)

Jak coś pisz PW