To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Avance 2.5V6, 2001r, kombi, czarny, Radom

mnichm - 10-07-2013, 14:14
Temat postu: [EAx 97-04] Avance 2.5V6, 2001r, kombi, czarny, Radom
Kod:
Cechy zewnętrzne:
alufelgi, światła przeciwmgłowe, przyciemniane szyby

Bezpieczeństwo:
ABS, poduszki powietrzne, immobiliser, ESP

Komfort:
el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, tapicerka welurowa, tempomat, podgrzewane fotele

Historia:
pierwszy właściciel, bezwypadkowy

VIN - numer ident. pojazdu :
JMBLREA5W1Z001211

Opis pojazdu

Sprowadzony ze Szwajcarii,bezwypadkowy zadbany,stan bardzo dobry

link do ogloszenia: http://otomoto.pl/mitsubi...-C28934445.html

Czesc jestem nowy i szukam dobrego modelu galanta 2.5 V6 po prostu sie zakochalem. Jak jedzie ulica taki samochod to naprawde przyciaga wzrok, do tej pory jezdzilem hondami, prosze was o pomoc. Pozdrawiam

[ Dodano: 11-07-2013, 11:51 ]
Nie ma chociaz krotkiej opinii ktos na temat tego galanta?? Albo choc inne propozycje galantow ktore warto kupic, moze byc tu lub na priv. Pozdro

syciak - 11-07-2013, 14:43

Wygląda nie źle, ale moim zdaniem trochę za wysoko uniesiony tył co może świadczyć że już zostały wymienione amorki z stosunkowo drogich NIVO na zwykłe.
Zwróć uwagę na podwozie i ogniska rdzy, szczególnie na kielichy przednich amorów i tylne nadkola.
Też przesiadłem się z Accorda do Gala i nie żałuję:)
Powodzenia

Tomek - 11-07-2013, 15:20

syciak napisał/a:
co może świadczyć że już zostały wymienione amorki z stosunkowo drogich NIVO na zwykłe.

może dlatego, że w tym roczniku w kombi nie występowały już nivomaty

yaro1976 - 11-07-2013, 16:00
Temat postu: Re: Mitsubishi Galant 2.5 V6 SILVER 25 ze Szwajcarii, Radom
mnichm napisał/a:

Bezpieczeństwo:
..., ESP

tu chyba się zagalopował, chyba kopiował z innego ogłoszenia :)

mnichm - 11-07-2013, 16:53

A przebieg nie za niski?? Automat lepszy niz manual moze ktos obu probowal i co lepsze? Czyli golnie nikt nie widzi w nim czegos podejrzanego?? Nie wiedzialem ze tak ciezko jest kupic dobrego galanta, oczywiscie szukam tylko kombi, urodzila mi sie corka :) musze jej swiat pokazac i chcialbym zeby to bylo zza szyby galanta miedzy innymi :)
fj_mike - 11-07-2013, 17:47

tomek84 napisał/a:
może dlatego, że w tym roczniku w kombi nie występowały już nivomaty

Dokładnie. Ten wyszedł z fabryki bez nivomatów.

mnichm, pamiętaj o właściwym nazwaniu tematu oraz wstawieniu zdjęć.

mkm - 11-07-2013, 18:10

mnichm napisał/a:
Czyli golnie nikt nie widzi w nim czegos podejrzanego??

Ja widzę, ale się nie odzywam, bo takie w których bym nic nie widział to już chyba nie występują – a na pewno nie za te pieniądze.
Jedno co mi się nie podoba na tych zdjęciach to tylne błotniki, a dokładnie koła – tak mi się w oczy „przerwy” rzuciły.

PS.
Podejrzewam, że sprzedający jest na Forum to może się wypowie :wink:

mnichm - 11-07-2013, 18:47

A kto to taki?? Najlepiej jak sam odezwalby sie i opowiedzial dokladnie o tym modelu. I czy mam wrazenie ze sprzedajacy ma cos do ukrycia?? Jezeli nie ma tych blotnikow to jest to do zrobienia czy wiaze sie z tym cos gorszego??
sampler - 11-07-2013, 19:56
Temat postu: Re: Mitsubishi Galant 2.5 V6 SILVER 25 ze Szwajcarii, Radom
yaro1976 napisał/a:
mnichm napisał/a:

Bezpieczeństwo:
..., ESP

tu chyba się zagalopował, chyba kopiował z innego ogłoszenia :)

nie zagalopowal. Na szwajcarie avance mialy esp (ASC+TCL). Mam tez to w swoim :D

[ Dodano: 11-07-2013, 20:01 ]
mnichm napisał/a:
A przebieg nie za niski?? Automat lepszy niz manual moze ktos obu probowal i co lepsze?

Jak na szwajcarie to przebieg sredni, manual/automat kwestia gustu. MT jest szybszy :D

Tomek - 11-07-2013, 20:27

sampler napisał/a:

nie zagalopowal. Na szwajcarie avance mialy esp (ASC+TCL). Mam tez to w swoim :D

??

mkm napisał/a:
tak mi się w oczy „przerwy” rzuciły.

coś jest na rzeczy ewidentnie

5eba - 12-07-2013, 07:12

Moze jest jak w moim - na przod wsadzilem Eibach'a a tyl seryjny i dupka wyzej stoi
sampler - 12-07-2013, 08:42

tomek84 napisał/a:
sampler napisał/a:

??

ESP w mitsubishi nazywa sie ASC (Active Stability Control) + TCL (Traction Control)

Dziki001 - 12-07-2013, 10:55

MKM masz racje jakoś przesunięte jest zawieszenie, i jak na 170 000 km trochę sporo wygnieciony przedni fotel.
Tomek - 12-07-2013, 10:58

Dziki001 napisał/a:
na 170 000 km trochę sporo wygnieciony przedni fotel.

to nie jest wyznacznik w tym aucie
to jest Avance, ciężkim zadem jesteś w stanie wygnieść ten fotel w 20-40 tysięcy
uwierz na słowo

mnichm - 12-07-2013, 14:50

A skad wiadomo ze to Avance, jak jest tylko napisane silver 25, co jest tez dla mnie niespodzianka, pojechalbym w ten weekend go zobaczyc ale nie wiem na co zwrocic szczegolna uwage i czy wogole warto sie fatygowac