To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Techniczne - [MSS 1.6] Wywalony bezpiecznik?

melon21 - 15-07-2013, 16:27
Temat postu: [MSS 1.6] Wywalony bezpiecznik?
Witam, jestem nowym forumowiczem więc moderatora proszę o litość.
Mam taki problem, nie działa mi wycieraczka tylna, przed chwilą sprawdzałem czy to silniczek czy tam nie dochodzi prąd, do kabli przypiąłem żarówkę.
Żarówka zaświeciła i po chwili zgasła, teraz wiem że prąd dochodzi, tylko silniczek pewnie się zatar.
Po wszystkim okazało się że przestała działać przednia wycieraczka, pewnie wywaliło bezpiecznik TYLKO GDZIE ON JEST. A MOŻE TO PRZEKAŹNIK??
POMOCY!!!!

JCH - 15-07-2013, 16:41

melon21 napisał/a:
TYLKO GDZIE ON K...... JEST
melon21 napisał/a:
moderatora proszę o litość
Więc proś moderatora o litość jeszcze raz :prayer: :prayer: :prayer:
Bo:
- na tym Forum nie wyrażamy się w ten sposób. Wulgaryzmy nawet wykropkowane są uznawane jako bluzgi - widać nie czytałeś Regulaminu i Zasad :arrow: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=15923
- temat tylnej wycieraczki w MSS przewijał się już na Forum - trzeba użyć "szukajki"
- rozpiska bezpieczników na Forum też na Forum już była

Zbyt wiele Ci nie pomogłem w problemie :) jednak mam nadzieję, że choć trochę ukierunkowałem :roll:
Zresztą.... zaraz wpadnie Bizi78 i poda "jak na tacy" linki do tych tematów ;) 8)

[ Dodano: 15-07-2013, 17:00 ]
Temat o bezpiecznikach - co prawda dotyczy MSS 1.3 ale odsyła do Instrukcji obsługi zamieszczonej w Dziale Download :arrow: User Manual MSS

Temat o tylnej wycieraczce

melon21 - 15-07-2013, 17:22

Po problemie bezpieczniki znalazłem po lewej stronie pod schowkiem, w życiu bym się nie domyślił że tam są. Pozrdrawiam
ZbujMadej - 16-07-2013, 13:04

Jeżeli wszystko inne zawiedzie... przeczytaj instrukcję, to często pomaga. Wielu rzeczy nie trzeba się wtedy domyślać :)
Tylna wycieraczka pewnie Ci się zatarła, tak jak jest to opisane w w/w temacie. Polecam dużo WD-40 lub Coca-Coli, dozę cierpliwości i wyczucie w rękach, żeby nic nie urwać :)